aanmeld knop
dot

NLP pdf, en video-opleiding. NLP practitioner worden? Doen!

logo-tekst.jpeg
NLP pdf boeken, en video opleiding NLP. NLP practitioner opleidingen zijn over het algemeen erg duur. Denk gerust aan meer dan duizend euro. NLP kan je echter veel goedkoper leren, zoals door middel van een cursus die je gewoon thuis volgt. NLP is de afkorting voor neuro linguistic programmeren. Wat houdt dat in?

Over NLP kan ik kort zijn. Het is een fascinerende vorm van psychologie, die elk mens in zijn of haar leven zou moeten kunnen beoefenen. Dan zou de wereld er heel wat beter uitzien, dat geloof ik oprecht. 

 

NLP cursus? Wie, wat, waar?

NLP, of Neuro-Linguistisch programmeren, geniet steeds meer bekendheid, maar anderzijds is het nog onbekend voor miljoenen mensen. Toch is het een van de meest waardevolle methodes om de ‘mind’ een enorm groot inzicht en een bruisende kracht te geven. Het zal je hele leven beïnvloeden, maar je kunt met een opleiding ook het leven van anderen blijvend beïnvloeden in zeer positieve zin. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Wat betekent dat?

 • Neuro is brein.
 • Linguïstisch is taalkundig.
 • Programmeren is eigenlijk en vorm van vastzetten/opslaan/.

De hersenen beïnvloeden

Vergelijk de hersenen met een computer.  Gedurende ons leven is er van alles op de harde schijf komen te staan. Een deel van de bestanden gebruiken we actief, het grootste deel bevindt zich in ons onderbewustzijn. Daar komt zo nu en dan iets van naar boven maar veel hebben we zelf niet door. Waarom hebben mensen angsten of depressies of waarom herhalen we steeds dezelfde fouten? Er is zoveel aan te pakken met NLP, bij jezelf en bij de mensen om je heen. Voor mensen die NLP willen kunnen toepassen, en die daadwerkelijk een cursus doen, gaat er een heel nieuwe wereld open. Een wereld waarin je:

 • Veel beter en sterker in het leven zal staan. Zelfvertrouwen vergroten.
 • Mensen positief kunt beïnvloeden met woorden en je gedrag.
 • Jezelf en anderen kunt verlossen van hardnekkig gedrag zoals angsten of onzekerheid of onvoldoende sociale vaardigheden.
 • Je denken blijvend kunt veranderen.
 • Je goed zal gaan voelen in korte tijd.
 • Mensen beter begrijpen en zorgen dat ze jou beter begrijpen.
 • makkelijk contact maken/leggen.
 • succesvol zijn.
 • enzovoorts.

Zelf NLP practitionair worden?

NLP practitioner worden? Overweeg dat een cursus Opleiding NLP

 

Wat mag je verwachten van deze cursus?

Dit is geen simpel e-boek wat je in een uurtje uit hebt. Integendeel. Je krijgt een zeer uitgebreid pakket NLP kennis. Vele modules waarin steeds een ander aspect van NLP wordt aangepakt. Video, levenslange toegang tot de cursus en online begeleiding als je vragen hebt. Thuis NLP leren toepassen, wanneer jij wilt ermee aan de gang en in je eigen tempo.  Met als eindresultaat dat je een master over het brein wordt. Jouw brein, wellicht ook het brein van anderen. Om de wereld een stukje beter te maken. Met deze cursus geef je jezelf een positieve boost en ga je w.s. heel anders in het leven staan. 

 

Bevat: online Video training van uitstekende geluidskwaliteit, die je thuis tot je beschikking hebt. 


Tags: NLP, neurolinguistisch programmeren, NLP, opleiding, cursus
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-07-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving