aanmeld knop
dot

Openhaardhout

VUUR3.jpg
’s Avonds gezellig met zijn allen rondom de openhaard zitten en genieten van een lekkere kopje thee of een goed glas wijn. Voor veel mensen is het de ultieme manier om te ontspannen. Voor een openhaard is uiteraard openhaardhout nodig.

Openhaardhout
Er zijn verschillende soorten openhaardhout verkrijgbaar. Ieder soort openhaardhout heeft zo weer zijn voordelen en kenmerken. De een brand snel en gemakkelijk terwijl de ander iets langzamer brand maar meer warmte afgeeft. Bij de keuze van het soort openhaardhout is het ook belangrijk om rekening te houden met het formaat kachel of open haard dat men heeft. Sommige soorten hout zijn namelijk alleen geschikt voor de kleinere kachels of juist de grotere kachels.


Welk hout is geschikt?

Heb je nog geen open haard maar heb je wel de mogelijkheid om er eentje aan te schaffen? Bedenk dan eens goed wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Veel mensen genieten enorm van een open haard, zeker in de winter is het heerlijk om de open haard aan te steken. Het geeft niet alleen enorm veel warmte, maar ook veel gezelligheid en tevens is het vaak erg ontspannend. Zodra je een open haard aanschaft kun je uiteraard ook gelijk informeren naar het soort openhaardhout dat geschikt zou kunnen zijn.

Kosten haardhout
Er zijn diverse webshops te vinden waar je openhaardhout kunt aanschaffen. De kosten voor het openhaardhout hangt uiteraard af van een aantal factoren. Zo verschilt het per hout soort. Ook is de hoeveelheid een belangrijke factor. Zo liggen de prijzen voor:

  • 1 kuub eikenhout tussen de 150 en 200 euro
  • 1 kuub berkenhout ligt rond de 185 euro

Uiteraard zijn alle prijzen altijd terug te vinden op de webshops die openhaardhout verkopen. Op deze manier kun je de diverse prijzen en webshops met elkaar vergelijken en uit eindelijk de juiste keus maken.


Tags: openhaardhout, haardhout, brandhout, stookhout, open haard, hout
Artikel geschreven door: JPonline.
Publicatie datum: 2013-06-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving