aanmeld knop
dot

Overhemden

overhemd.jpg
Overhemden zijn populair, bijvoorbeeld om op het werk te dragen. Ze zien er altijd erg netjes uit, bijvoorbeeld netter dan de meeste T-shirts. Maar ook in de zomer zijn ze heerlijk om te dragen. Natuurlijk zijn er diverse soorten overhemden, en veel verschillende populaire merkhemden. We vertellen je er graag wat meer over.

Kleding is erg belangrijk voor mensen, want als het koud is moet je natuurlijk wel goed tegen kou beschermd worden. Beschermen is de basisfunctie van de kleding die je draagt. Maar kleding is ook belangrijk omdat het een heel groot deel van je uiterlijk bepaald. Veel mensen vinden kleding dan ook belangrijk omdat je jezelf in kleding presenteert naar anderen toe. Een overhemd heeft bijvoorbeeld veel meer stijl dan een simpel T-shirt.

 

Merken overhemden

Overhemden hebben dus meer stijl dan normale shirtjes of vesten. Als je een overhemd wilt aanschaffen dan moet je eerst een keuze maken uit verschillende merken. Kies je voor kwaliteit ben je wat duurder uit, maar dan heb je wel een hemd wat jaren mooi blijft.

  • Olymp overhemden zijn bijvoorbeeld niet al te prijzig, want de nieuwste modellen heb je al voor een bedrag van €59,95. De oudere overhemden zijn in sommige gevallen al voor een lagere prijs aan te schaffen. Je kunt de Olymp overhemden in verschillende stijlen kopen. Een voorbeeld zijn de slim line overhemden die wat strakker langs het lichaam zitten. Ook het normale rechte model overhemd is bij Olymp beschikbaar. Je kunt de keuze maken uit een lange mouw of een korte mouw. 
  • Je hebt ook nog de Venti overhemden, dit zijn overhemden die altijd strak langs het lichaam zitten. Dit is het zogenaamde slim fit model en deze (pasvorm) is bij alle Venti overhemden toegepast. De overhemden van Venti zijn vooral gemaakt voor jonge, modieuze mannen. Veel klanten zijn tevreden over het comfort die de overhemden van Venti bieden.

Niet meer strijken

Ook hier heb je weer het voordeel dat je deze overhemden niet hoeft te strijken omdat ze kreukvrij zijn. Je hoeft de overhemden dus nooit te strijken en ondanks dat zullen er geen kreukels in het overhemd komen.

 

Stropdassen
Bij een overhemd kun je ook een mooie 100% zijde stropdas dragen. Deze zorgt voor een zakelijker uiterlijk, maar je kunt deze ook in het dagelijks leven dragen. Mooie stropdassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. 


Tags: overhemd, olymp overhemden, venti overhemden, stropdas, slim-fit overhemden
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-06-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving