aanmeld knop
dot

Fotoshoot bij Superstarz, geweldig!

zonnebril.jpg
Fotoshoot laten maken? Voor opvallende schitterende foto's in Amsterdam is het aan te raden om eerst eens bij de website van superstarz.nl te gaan kijken. Wat een mooi werk leveren ze daar. De foto's zijn meer dan gemiddeld goed, en voldoen eigenlijk aan alle moderne verwachtingen. De foto's kan je echt vergelijken met Holland's Next Top Model fotografie.
GezondheidGezondheid

Je kunt tegenwoordig bij veel 'zogenaamde' fotografen fotoshoots laten maken. Maar blijf alsjeblieft op je hoede. Er is veel meer kwantiteit dan kwaliteit. Iedereen mag zichzelf immers fotograaf noemen en een leuke camera is snel gekocht. Fotomodel is een geliefd beroep en daarom willen veel jonge mensen een portfolio samenstellen met mooie foto's. Dat is allemaal leuk en aardig maar veel fotoshoots zijn gewoon bar slecht. Je betaalt dan misschien 80,- of 150,- of 200,- voor een uitgebreide fotoshoot, maar uiteindelijk heb je dan maar al te vaak nog niks goeds in handen. Waar ben je verzekerd van een zeer goede fotoshoot? Wij richten ons in dit artikel op de beoordeling van superstarz.nl. We kunnen je nu alvast zeggen dat het een absolute aanrader is! Wil je zelf fotomodel worden? Laat dan eerste en mooie fotoshoot maken.

 

Bekijk de website van een fotograaf

Nogmaals, iedereen mag zichzelf fotoraaf noemen. Je hoeft geen talent te hebben voor fotografie of om jezelf fotograaf te mogen noemen. Fotograaf is namelijk een vrij beroep. Dat houdt in dat iedereen met een camera kan beweren dat hij/zij fotograaf is, en dus iedereen kan fotoshoots aanbieden en daar geld voor vragen. Om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt is een website van een fotograaf een goede indicatie. Daarop staat zijn/haar beste werk. Als het werk op de website je tegenvalt, verwacht dan niet dat jouw fotoshoot veel beter zal worden. Heel veel mensen die zichzelf fotograaf noemen kunnen technisch wel een net plaatje schieten, maar ze zijn niet creatief genoeg om mensen smaakvol op de foto te zetten. Waar moet je dan wel zijn? Bij een goede creatieve fotograaf. Waar?

 

 

Goede fotograaf

Leon Valero van superstarz.nl is gewoon een sublieme fotograaf. Hij woont en werkt in Nederland, onder andere in zijn eigen Westerparkstudio in Amsterdam, maar hij volgde zijn opleiding tot fotograaf in Amerika. Het is echt een ervaring om door hem op de foto te worden gezet. Hij heeft de creativiteit die een fotograaf tot een kunstenaar maakt. De foto's die hij maakt zijn precies wat je tegenwoordig nodig hebt om jezelf optimaal te presenteren als fotomodel, acteur of fashionmodel. Als je in de Westerparkstudio een fotoshoot laat maken ben je verzekerd van een prachtige shoot met professionele foto's, die net zo creatief zijn als het werk wat je bij Holland's Next Top Model ziet. De foto's zijn een absolute aanwinst voor je portfolio. Kies als je fotomodel wilt worden voor een van de volgende fotoshoots:

  • Fotomodel voor een dag
  • Persoonlijke fotoshoot
  • Editorial

Bovengenoemde fotoshoots zijn er allemaal gericht om jou zo goed en mooi mogelijk op de foto te zetten. Onze ervaring is dat de fotograaf dit meer dan serieus neemt en werkelijk de grootst mogelijk inzet toont om er iets heel moois van te maken. Fotograaf Leon Valero gewoon enorm creatief, gedreven en goed, en dat is uiteindelijk de enige weg naar mooie fotografie. Ook de visagie en hairstyling is prima geregeld. Superstarz.nl krijgt van ons op alle punten een 10+. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

 

Overige fotoshoots

Je kunt bij Superstarz.nl niet alleen terecht voor shoots voor foto's voor een portfolio. Ook zijn ze erg goed in ander type fotoshoots. Denk bijvoorbeeld aan een vriendinnen-shoot of foto's ter ere van bedrijfsfeestjes.

  • Partyshoot (vrijgezellenfeest, vriendinnen fotoshoot, bedrijfsfeestjes, enzovoorts. Alles wat met feest te maken heeft) Je mag zelf ook een reden bedenken waarom je een fotoshoot wit laten maken, veel is bespreekbaar.
  • De studio is in het bezit van mooie props

Het beste is om de superstarz.nl website te bekijken, dan zie je waarom ze zo populair zijn. Bepaal je keuze aan de hand van de verschillende pakketten die worden aangeboden, of overleg met de studio als je niet precies weet welk pakket je moet kiezen. Grandioze studio met een top fotograaf!

 

Fotomodel worden! Commercieel model, fashion model of curvy?

Fotoshoot laten maken, wat kost dat ongeveer?

Hoe lang moet je zijn om fotomodel te kunnen worden?

Victoria's Secret


Tags: fotoshoot, amsterdam, superstarz.nl, fotograaf, Leon Valero, fotomodel, portfolio, beste fotoshoots
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2013-07-01
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

DickBos - 2013-08-19 17:39:12  
Prachtige foto's en mooi meisjeReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving