aanmeld knop
dot

Het sparen van schoenen is leuk

schoenen.jpg
Schoenen zijn verslavend om te sparen blijkt bij veel jongeren. Het is natuurlijk tof om een hele collectie oude Nike's te hebben thuis na een aantal jaar. Sommige mensen vinden het raar, maar iedereen spaart wel iets. Zo spaart de ene postzegels of munten en de ander dus schoenen. Maar het is natuurlijk ook wel een dure hobby.

Het kopen van schoenen is een verslaving bij vele consumenten. Het is natuurlijk leuk allemaal soorten schoenen te sparen van één merk of type. Zo sparen bijvoorbeeld vele jongeren allemaal Vans of Nikes, het is namelijk leuk om hele collectie te hebben in verschillende soorten kleuren. Helaas is vaak wel een kostbare hobby, want schoenen van populaire merken kosten nou eenmaal veel geld. Hierdoor is het handig als je gebruik kunt maken van kortingscodes en actiecodes tijdens het online shoppen.

 

 

Impressie van het Bata Shoe Museum in Canada

 

Schoenen kopen met korting

Schoenen zijn duur, dat is een feit. Maar met een beetje korting is het al een stuk aantrekkelijker om ze regelmatig te kopen. En bij schoenen heb je vele leuke webwinkels en ook regelmatig korting en actiecodes die je kunt gebruiken. Zo is bijvoorbeeld de kortingscode Dolcis erg populair of de kortingscode van Haren, beide twee grote webwinkels in schoenen. Maar ook bij webwinkels als Omoda, Manfield, Shoeby, Invito, Nike kun je regelmatig genieten van een leuke kortingscode.

 

Het is natuurlijk afhankelijk van welke schoenen jij zoekt bij welke webwinkel jij zoekt. Niet elke schoenen winkel biedt dezelfde soort schoenen aan. Maar het is erg handig om de kortingwebsites in de gaten te houden, voornamelijk van de online schoenen webwinkels waar jij graag shopt.

 

Schoenen sparen

Leuk aan schoenen sparen is dat schoenen ook nog is geld waard kunnen worden na een aantal jaren, gezien veel mensen bijvoorbeeld een bepaalde soort schoenen spaart. En wat voor soort schoenen spaar jij? Het is vaak erg leuk om de collectie van andere spaarders te kijken. Veel mensen verzamelen het liefst gedragen schoenen. Het is goedkoper, en je kan je verzameling gemakkelijker uitbreiden. Hoewel er ook schoenen musea bestaan, is 'schoenen sparen' nog steeds een zeldzame hobby.

 

Schoenen musea

Er bestaan op de wereld verschillende musea met schoenen verzamelingen. De bekendste zijn:

  • Bata Shoe Museum in Toronto (Canada)
  • Virtual Shoe Museum (een online schoenen museum)
  • Deutsches Ledermuseum. Een onderdeel van het museum is het schoenmuseum.

Tags: schoenen, schoenen sparen, schoenen kopen met korting, schoenenmuseum, schoenmuseum
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-07-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving