aanmeld knop
dot

De nieuwe Xbox One

XBoxOne.jpg
De Xbox One is de nieuwe opvolger van de Xbox 360 van Microsoft en is eind 2013 verkrijgbaar. Maar heeft deze wel zoveel voordelen als de bijvoorbeeld de nieuwe Playstation 4 die ook over een tijdje uitkomt? De nieuwe Xbox One zal in ieder geval een aantal nieuwe mooie features hebben.
ComputerComputer

Voor de gameliefhebbers staan er dit jaar een aantal interessante releases op de planning. Zo wordt de Xbox One uitgegeven. De Xbox One is uitgerust met een aantal nieuwe mogelijkheden. Bijna als vanzelfsprekend is het geheugen van de Xbox One een stuk groter dan de voorgaande versies. Ook de snelheid zal merkbaar beter zijn.


PlayStation 4 versus Xbox One

De Xbox One zal de concurrentie aangaan met de PlayStation 4. Op het gebied van prijs lijkt de laatste de eerste slag al te hebben gewonnen. De PlayStation 4 is namelijk veel goedkoper dan een Xbox One. Onlangs maakte Microsoft de prijs van de Xbox One bekend. Als je een exemplaar wilt aanschaffen betaal je 499 euro. De PlayStation 4 is binnen afzienbare tijd te koop voor 399 euro. Dat scheelt dus liefst 100 euro. Dit zal in de concurrentiestrijd tussen deze twee giganten een belangrijke gaan spelen, want een iets groter deel van de mensen lijkt liever te gaan kiezen voor de goedkopere PlayStation 4.

 


Kinect

Als je een Xbox One aanschaft krijg je er een controller bij en daarnaast ook Kinect. Kinect is handig, want hiermee kun je de Xbox One besturen zonder dat je daarvoor een controller nodig hebt. Door middel van armbewegingen zorg je voor bewegingen die door een camera boven de tv worden geregistreerd. Het is daarnaast zelfs mogelijk om je Xbox One te besturen met behulp van je eigen stem.


Geen oude spellen spelen, geen spellen lenen

Naast voordelen heeft de Xbox ook een aantal nadelen. Zo kun je helaas:

  • geen oude spellen meer van de vorige Xbox versies op deze console spelen
  • geen spellen meer lenen, omdat je voordat je een nieuwe game wilt spelen op Xbox One, eerst een code moet invoeren 

Tags: xbox one
GamesGamesArtikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-07-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving