aanmeld knop
dot

Handsfree bellen op de fiets.

fiets 3.jpg
Handsfree bellen is een hot issue, vooral in het verkeer is het belangrijk om je handen aan het stuur te houden. Voor op de fiets was er tot nu toe weinig geregeld, maar er komt steeds meer op de markt waardoor handsfree bellen op de fiets ook mogelijk is geworden.
ComputerComputer

Handsfree bellen en navigeren op de fiets is toch een ultieme manier van ontspannen en toch je smartphone op een verantwoorde manier gebruiken. Hoe gevaarlijk het is om tijdens het fietsen te bellen is bekend, en toch doen heel veel mensen het. Kijk eens de schoolgaande jeugd, nauwelijks hebben ze oog voor de weg. Ondertussen bellend of berichtjes versturend via What's App of Sms. nemen ze deel aan het verkeer, met alle gevaren van dien.

 

Apps routeplanners

Om dit gedrag uit te bannen is er haast geen beginnen aan, maar het zou al een stuk veiliger worden als handen tijdens het fietsen aan het stuur blijven, en als fietsers niet bang hoeven zijn dat de telefoon op de grond valt. Natuurlijk kan je de smartphone ook gebruiken om naar je muziek te luisteren, maar ook om mee te navigeren. Er zijn tal van fiets navigatie Apps te verkrijgen die je precies brengen waar je moet zijn. Er zijn zelfs Apps die helemaal gratis zijn te downloaden,  maar er zijn ook Apps waarbij je per route moet betalen. Een ruime keuze dus, voor veel fietsplezier.

 

Smartphone houder

De keuze uit houders voor op de fiets is ook erg groot, zo zijn er veel universele opzetstukken te verkrijgen die niet al te duur zijn. Maar vaak zijn deze van matige kwaliteit en past de telefoon er niet goed in. Het is aan te raden om een houder te kiezen die voor uw type smartphone geschikt is, op die houders zitten alle in en uitgangen op de juiste plaats en past de telefoon perfect waardoor men niet bang hoeft te zijn dat de telefoon valt of onleesbaar wordt door het trillen tijdens het rijden. En wat natuurlijk erg belangrijk is dat alle functies beschikbaar blijven.

 

iPhone 5 fiets houder

Een goede IPhone 5 fiets houder voor het ultieme fietsgenot kunt u vinden op aanbiedingenshop.com waar u ook terecht kunt voor een IPhone hoesje of andere IPhone accessoire. Natuurlijk is dit slechts voor één soort smartphone, maar even zoeken op internet en u vindt een ruime keuze van andere merken Smartphone fiets houders.

 

iPhone 6, laatste nieuwtjes

iPhone 5 los kopen, of een abonnement?
iPhone op vakantie


Tags: IPhone hoesje, Iphone 5 fiets houder, handsfree bellen
GamesGamesArtikel geschreven door: aanbiedingenshop.com.
Publicatie datum: 2013-07-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving