aanmeld knop
dot

Trap reiling tips

Werkstuk.jpg
De stijl van een moderne woning kan flink worden verbetert door de trap te voorzien van een nieuwe uitstraling. Een nieuwe uitstraling van de trap kan natuurlijk door een gehele traprenovatie, maar u kunt er ook voor kiezen om slechts de traptreden en leuningen te vervangen.

Tegenwoordig zien we het vaak terug komen; mensen die een trap met een nieuwe leuning een hedendaagse moderne uitstraling geven. Bijvoorbeeld met behulp van een railing van roestvrij staal. Het chroom zorgt dan voor een moderne look and feel. Het trappenhuis knapt er enorm van op en met behulp van traprenovaties ziet de trap er al snel weer helemaal als nieuw uit.

 

Trappen, trapleuning, railings variaties

Wat ook goed werkt is een roestvrije leuning als balkonrails, grenzend aan bijvoorbeeld een met chrome ingerichte woonkamer, en eventueel witte meubels in die kamer. Op die manier kunt u meubels en overige inrichting aanpassen aan relingen, leuningen, et cetera, om een mooi geheel te vormen.

 

Balkon of trap opknappen

Er zijn tegenwoordig meer materialen beschikbaar dan ooit tevoren, om in de bouw van trappen en balustrades te kunnen verwerken. Zo kunt u een waaier aan variaties van types voor uw trap gebruiken. U kunt met metalen panelen bijvoorbeeld een uitgebreid ontwerp maken, of juist subtiel houten tussenstukken gebruiken. De tussenstukken worden eventueel voorzien van hout, maar kunnen ook omgezet worden met een draai of andere interessante vormen. Het voordeel van een houten trap is dat u leuningen eventueel eenvoudig kunt vervangen zonder de hele trap te beschadigen of te renoveren. Het is eigenlijk zelfs ook een mogelijk voor huiseigenaren om trapleuningen zelf ook gemakkelijk te kunnen vervangen.

 

Trap renoveren of opknappen?

U kunt de trap uiteraard ook volledig laten renoveren. Als een trap oud is en aan vervanging toe, kunt u kiezen voor prachtige, duurzame materialen zoals eiken of exclusief hardhout. Een trap opknappen en voorzien van een moderne of juist klassieke uitstraling, is eveneens mogelijk. Ook erg mooi kan ingebouwd LED verlichting onder de traptreden zijn. Dit geef een heel aparte sfeer en is ook praktisch in het donker. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trap netjes in te bouwen met LED verlichting in iedere trede, en u kunt dan ook kiezen voor gekleurd licht.

 

Wat kost het?

Er is inmiddels veel vraag naar een offerte op maat. Dat wil zeggen: Een vrijblijvende offerte waarmee direct een goede indicatie van de kosten kan worden gemaakt, op basis van de eigen specifieke wensen voor een trap.  Al u voor een bedrijf kiest die de trap voor u gaat renoveren of opknappen, kunt u eens kijken bij specialisten zoals Hartflooring. Naast een snelle online offerte kan één van de gespecialiseerde medewerkers van Hartflooring u helpen om in overleg met u een offerte op maat te maken.
Zij zullen uw wensen en opties samen met u bekijken en alles geheel naar wens afstemmen. Zo weet u zeker dat uw trap netjes geplaatst wordt en dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

 

Balustrades, veranda, terras

Er zijn tal van exterieur gebieden waar u eenvoudig balustrades met ontwerp van leuningen kunt bestellen voor bijvoorbeeld een veranda of buiten terras. Met behulp van een zware railing kunt u een wit huis bijvoorbeeld een extra rustieke look mee geven. Ideaal voor modern ouderwetse combinaties. U kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende stijlen trappen van klanten van Hartflooring. Zo kunt u door de stijlen te bekijken ook ideeën opdoen voor het renoveren van uw trap of railing. In elk geval knapt uw huis er van op en geeft de nieuwe of opgeknapte trap, of een opgeknapt balkon, uw huis een extra mooi uiterlijk.


Tags: traprenovatie, trap, trapbekleding, leuningen, railings
Bronnen: hartflooring.nl
Artikel geschreven door: traprenovatie.
Publicatie datum: 2013-07-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving