aanmeld knop
dot

iPhone op vakantie

iPhone5.jpg
Een goede handlanger op vakantie is toch wel uw iPhone, altijd paraat en u kan bijvoorbeeld direct de foto's door sturen naar het thuisfront. Erg handig en gemakkelijk. ER zijn veel extra's waar u met uw iPhone op vakantie plezier van kunt hebben. Ook enkele voorzorgsmaatregelen kunnen geen kwaad. Enkele tips!

IPhone bescherming

Hij is zo multifunctioneel en eigenlijk onmisbaar geworden bij de dagelijkse dingen die we doen maar ook op vakantie is hij een 'handlanger' geworden die voor allerlei dingen kan worden ingezet. Maar we moeten toch starten bij het begin, want het is een duur product dat een goede bescherming verdient.

 

iPhone verzekeren

Allereerst is het belangrijk te weten als hij verzekert is hoe de dekking is van de verzekeringmaatschappij. Het zou zeer vervelend zijn als het blijkt dat hij net in dat ene land waar u op vakantie gaat niet verzekerd is of dat hij nou nét in die omstandigheden geen dekking heeft. Controleer goed wat de voorwaarden zijn van de verzekering aanbieder voor u op vakantie gaat.

Wilt u verder niet voor verrassingen komen te staan dan is het belangrijk te weten hoe het zit met de kosten van de roaming en het internet gebruik in het buitenland. 

 

Kosten buitenland

De verhalen zijn bekend van mensen die na hun vakantie met een strop van duizenden euro's zaten. Een whatsappje sturen is niet zo duur maar er foto's bij verzenden kan aardig in de papieren lopen. Vaak kan ter plaatse een "deal" gemaakt worden voor het gebruik van internet of heeft de camping of het appartement een WI-FI service die u vaak gratis of tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Het is echt de moeite waard om dat vooraf even te onderzoeken en er eventueel rekening mee te houden bij het boeken. Tegenwoordig staat het vaak in de brochures vermeld of er ter plaatse internet is.

 

iPhone accessoires kopen

Wat veel mensen ook vergeten is wat reserve spullen mee te nemen, het ter plaatsen kopen van IPhone accessoires is vaak erg duur en u zult zien dat juist op het verkeerde moment uw laadkabeltje defect raakt. Het gebruikt niet zoveel ruimte in de koffer.

 

Hoesje iPhone

Het is ook erg belangrijk om even stil te staan bij de bescherming van uw IPhone, naar gelang de bestemming is er altijd wel een iPhone hoesje te vinden die goed aansluit bij uw vakantie. Gaat u op survival dan is het best verstandig om een outdoor hoesje te kopen, gaat u watersporten dan is een waterdichte IPhone hoes een absolute must. Voor het fietsen zijn er ook prachtige fiets-houders te verkrijgen en natuurlijk ook voor in de auto.

Ga goed voorbereid op vakantie, behalve een extra laadkabeltje is het geen overbodige luxe om stofkapjes te gebruiken die alle aansluit punten kunnen beschermen tegen indringend vuil.

 

APP's voor vakantie

Nu we de bescherming gehad hebben kunnen we naar het gebruik van de IPhone gaan, dit is toch wel een vaak persoonlijke manier van gebruik en daarbij bedoel ik de APP's op de telefoon. U zal begrijpen dat ik hier niet al te diep op in kan gaan, want het aantal handige APP's zijn haast ontelbaar.

  • Het meest gebruikt zijn toch wel de navigatie APP's, erg handig want u kunt dan die andere navigatie gewoon thuis laten, en gaat u fietsen dan zijn er tal van speciale fiets APP's te verkrijgen. Voor de één moet u wat betalen, voor de ander is het gratis en bij de ander betaald u per opgevraagde route.
  • Nu zijn die APP's erg handig maar er zijn heel veel handige APP's (helaas kan ik ze in dit verhaal niet met naam en toenaam noemen), enkele tips zijn bijvoorbeeld de APP's die hotels kan vinden, of waar u uitstekend kunt eten of logeren.
  • Natuurlijk zijn er de APP's die helemaal speciaal voor uw vakantie gemaakt zijn, voor de zeiler, bergbeklimmer en wandelaar, ieder zijn eigen APP. De mogelijkheden zijn haast ontelbaar, het is aan te raden om u toch een te informeren of er een APP bestaat die op u en uw vakantie van toepassing kan zijn. Ook hebben tegenwoordig de campings al hun eigen APP zodat u snel op de hoogte bent van alle activiteiten die er staan te gebeuren. Zo ziet u dat de IPhone u kan helpen om uw vakantie nog prettiger en aangenamer te maken.

iPhone 6, laatste nieuwtjes

iPhone 5 los kopen, of een abonnement?
iPhone op vakantie


Tags: IPhone hoesje, IPhone op vakantie, IPhone, Vakantie,
Artikel geschreven door: aanbiedingenshop.com.
Publicatie datum: 2013-07-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving