aanmeld knop
dot

Thuis Trainer. Een persoonlijke trainer om slank te worden

logo-tekst.jpeg
Thuis Trainen om een strak slank lichaam te krijgen. Het is hype om een persoonlijke trainer in te uren, maar daar moet je wel veel geld voor hebben. Dat is voor veel mensen niet weggelegd, maar toch kunt u thuis een persoonlijke training volgen, met online oefeningen en hulp. Erg goed.

Het is nu ook voor u mogelijk om het geweldige lijf te verkrijgen waarvan u al lang droomt. Jonger worden we geen van allen, maar slanker en strakker kunt u zeker worden. En laten we eerlijk zijn, dik maakt oud, en slank en strak maakt jong. Naast de voordelen voor het uiterlijk, voelt u zich ook stukken fitter en slank(er) zijn is gezond. Hoe kunt u een persoonlijke trainer hebben voor Thuis Training?

 

Wilt u dit bereiken?

 • Vet verbanden op de moeilijke plekjes, meer zichtbare buikspieren of nu eens eindelijk van die pijnlijke
 • rugklachten af zijn? (Als de rugklachten veroorzaakt worden door overgewicht)
 • Dit hoeft echt niet zo lastig te zijn. Resultaten behaalt u sneller met je eigen personal coach, die u via internet videofilmpjes zult ontmoeten.
 • Het lijf waar u van droomt kun je vanaf vandaag in uw eigen tempo krijgen, hoe cool is dat?
 • Het ontwikkelen van een sexy lichaam is voor iedereen mogelijk
 • Wil u weten hoe u eenvoudig een mooi slank lichaam kunt krijgen, zonder dieetpillen te hoeven slikken en zonder sportabonnement op een sportclub? Niet iedereen heeft immers tijd en zin om naar de sportschool te gaan. Het probleem is vervolgens wel dat u een duur abonnement heeft afgesloten waar u minimaal een jaar aan vast zit. Als u dit herkent, overweeg dan de Thuis Trainer (Online personal training). U betaalt eenmalig een klein bedrag en kunt er uw leven lang, onbeperkt mee aan de slaag om slang en fit te worden. Gewoon lekker thuis, met de hulp van uw Thuis Trainer, die dezelfde adviezen geeft als een persoonlijke trainer.
 • Na minder dan 2 weken zie je resultaat, en je voelt het resultaat al eerder
 • Het geeft een geweldige energie boost, daar kunt u zeker van zijn!

Problemen bij afvallen en trainen

Veel mensen willen afvallen. Maar de meesten lukt het niet of niet blijvend. Hoe komt dat? Waarom lukt het niet iedereen om te trainen en af te vallen? Misschien herkent u een van de volgende redenen:

 • U hebt van alles gedaan maar dat mooie figuur krijgen lukt maar niet
 • U bent met goede moed van start gegaan met een nieuw methode maar na een paar weken verdween de motivatie om door te willen gaan
 • In de fitness voelt u zich niet op u gemak, door de jonge en mooie afgetrainde mannen of vrouwen om u heen
 • U hebt niet de tijd om af te reizen naar de fitness
 • Elke keer dat u van start gaat met een dieet programma, stopt u doordat u honger krijgt en het trainen niet meer kunt volhouden
 • U hebt een verlangen om uw lichaam strakker te maken, maar weet niet hoe u dat kunt doen
 • U  krijgt regelmatig pijn in uw rug omdat u te weinig beweegt

Zou dit helpen?

 • Door thuis te trainen onder toezicht van een persoonlijke trainer, wordt u slank en strak
 • U leert hoe u dat lichaam zo mooi kunt houden
 • U kunt uw doel realiseren omdat u begeleidt wordt door een professional
 • Een half uur per dag is voldoende
 • U krijgt inzichten die uw leven kunnen veranderen
 • De Thuis Trainer motiveert u

Arno Schnelder

Arno Snelder is een personal trainer|online coach, en hij zal u persoonlijk met zijn video's begeleiden zoals hij dat ook in het dagelijks leven doet met zijn cliënten. Arno is sinds 2008 werkzaam als personal coach en sinds 2011 als online personal trainer. Arno is verantwoordelijk voor het realiseren van de droom lichamen van velen mannen en vrouwen. Arno heeft geassisteerd bij het in mindering brengen van het percentage lichaamsvet, door middel van zijn doelgerichte trainingen, en daarmee heeft hij veel mensen weer trots gemaakt op hun figuur.

Zo gaat Arno ook u assisteren, als u vandaag besluit dat u voor eens en voor altijd het figuur wilt krijgen waar u al lange tijd al naar verlangt

 • Arno volgt met regel maatworkshops in binnen- en buitenland om u op de hoogte te houden van de beste ontwikkelingen en nieuwste methodes.
 • Sinds begin 2011 is Arno Snelder ook begonnen als online coach. Met deze persoonlijke trainingen kunnen meer mensen zoals u worden geholpen .
 • Zijn e-mails worden op dit moment door meer dan 5000 mensen gelezen. Velen cursisten sturen hem dan ook met enige regelmaat e-mails met bedankjes.

Wat krijg jij bij het totale Thuis Trainings Programma?

U krijgt het speciale Thuis Trainen programma dat personal trainer Arno heeft opgezet . Het realiseren van het gewenste lichaam wordt door middel van deze Online training een makkie. U ontvangt alles wat nodig is van Arno.

 

Bij het online Thuis Trainen Programma ontvangt u:

 • 25 online filmpjes variërend van video's over je workout tot online video's die helpen bij je motivatie
 • Een persoonlijke online startpagina
 • Een SMS met een berichtje om te gaan trainen + motivatie
 • Eigen statistieken met je progressie, van gewicht tot en met aantal herhalingen
 • Bekijk uw resultaten terug met uw persoonlijke online kalender
 • Een complete BMI meter voor u
 • Bonus filmpjes met meer en meer motivatie en oefeningen
 • 24 uur support bij al uw vragen

3 DVD's

Ook worden er 3DVD's bij dit programma geleverd. Gemakkelijk vanuit je huis voor de televisie trainen wordt een makkie met de 3 DVD's die bij dit programma worden geleverd . U vindt op deze DVD 3 verschillende delen, namelijk:

 • Deel 1: De basis voor een perfect lichaam start met functioneel trainen. Met deze DVD komt u erachter hoe u snel resultaten behaalt doormiddel van functioneel trainen. DVD 1 leert deze dingen: Met deze basis wordt uw droomlichaam werkelijkheid  Zo verkrijg u een gespierder lijf, (zeer effectieve workouts); Zo blijf je werken aan uw lijf, ook als u NIET aan het trainen bent; Het beste resultaat door de bewezen werking van deze basis; Maximale resultaten behalen (stapje voor stapje voorgedaan door Arno); De methode die voor mensen van alle leeftijden werkt!
 • Deel 2: Variatie in je training om je perfecte lichaam te behouden - Waardevolle adviezen voor een permanent resultaat; Ergens mee moeten stoppen omdat het maar niet lukt is ontzettend frustrerend. Op deze DVD laat Arno exact zien hoe u met variatie en adviezen zorgt dat uw droomlichaam blijft en u niet weer een andere training hoeft uit te proberen. Geweldige resultaten zal u behalen door het gebruiken van deze variatie! Het maken van grote sprongen in resultaten zal met deze technieken veel makkelijker worden! U leert in deze dvd  het volgende: Deze makkelijke oefeningen zorgen voor meer variatie!; Op welke manier je meer resultaten behaalt zonder extra materiaal nodig te hebben!; Waarom een mindset ontzettend belangrijk is bij het realiseren van je droomlichaam!; Welke trainingen je kunt gebruiken om je conditie helemaal automatisch te verbeteren!; Nieuwe oefeningen voor het slanker maken van je buik, billen, benen en taille!
 • Deel 3. Zo haal je de power en motivatie in jezelf naar boven. Deze DVD zorgt ervoor dat u altijd een uitdaging hebt naar uzelf toe zodat u ook daadwerkelijk het perfecte lichaam blijft behouden. U gaat hierbij nog een stapje verder dan bij eerdere DVD's. Resultaten zullen nog sneller kunnen worden behaald na het bekijken van DVD 3. De voorgaande dvd's (deel 1 en 2) hebben u al geïnspireerd. U bent nu toe aan een volgende stap! U krijgt bij deze DVD module:Zelfvertrouwen om een meester in de training te worden; Creëer een helemaal nieuwe uitdaging; Zo zet u het lichaam aan het werk om zelfs NA de lastige workouts door te ontwikkelen!; Tips & tricks voor weer extra motivatie om je doelen te realiseren!; Het lichaam van uw dromen werkelijkheid geworden? (+ Tips van Arno) ; Iedere week een update voor nog meer oefeningen.

Proef zelf deze online methode, Arno weet heel erg zeker dat u enthousiast zult worden! Krijg nu Gratis toegang tot deze online methode, geheel vrijblijvend. Zo kom je er meteen achter of de module bij jou past. Het is nu wel bewezen dat deze nieuwe methode resultaten oplevert. Je naam en e-mailadres is het enigste dat nodig is om vanaf dit moment GRATIS toegang te krijgen.

 

 


Tags: thuis trainer, online afvallen, traing, personale coach, personal trainer, dieet, strak lichaam, afvallen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-07-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving