aanmeld knop
dot

Obesigard, werkt het?

kcal.jpg
Obesigard is een middel wat ontwikkeld is om sneller af te vallen. De wens om Gewicht te verliezen is voor veel mensen met overgewicht iets waarmee ze dagelijks bezig zijn. Tegelijkertijd is er dus een markt voor allerlei producten die worden gemaakt om gewicht te verliezen. Het ene middel werkt beter dan het andere. Hoe zit dat met Obesigard, werkt het goed?

Obesigard is een afslankmiddel. Wat opvallend is aan dit middel is dat de producent belooft dat het middel zich vooral richt op vet verbranding op de billen, buik en benen. Ik vraag me dan meteen wel af hoe het middel 'weet' dat het daar vet moet verbranden en niet bijvoorbeeld het vet op de armen of maag. Plaatselijk vet verbranden is meestal onder invloed van sporten en aanleg. De ene mens slaat het vet verdeeld over het lichaam op, de ander krijgt juist erg dikke billen en/of benen. Mannen slaan vaak vet op de buik op. Ik ben op zoek gegaan naar reacties van gebruikers van Obesigard om te kijken wat de ervaringen zijn.

 

Obesigard, afvallen of niet?

Wat me opvalt aan de reacties van mensen die Obesigard gebruiken is dat ongeveer de helft tevreden is, de andere helft is minder tevreden of ontevreden. De tevreden mensen schrijven dat ze ongeveer 1 a 2 kilo per week afgevallen zijn, de mensen die ontevreden waren vielen helemaal niets af of te weinig naar hun zin. Aangezien er geen pillen zijn waar je van afvalt zonder een vorm van dieet te houden, blijft het de vraag of Obesigard nou echt helpt of dat het afvallen door een of andere vorm van dieet houden komt.

 

Hoe werkt Obesigard?

Obesigard zorgt er volgens de producent voor dat je minder honger hebt en het heeft volgens de berichten een zogenaamde thermogenische werking. Thermogenische werking betekent dat er sprake is van fysiologische processen die warmte maken.  Die term vind ik in dit geval dus wel enigszins vaag, want waar wordt die warmte dan gemaakt? Men bedoelt misschien dat producten in Obesigard een energie opwekkende werking hebben, dat zou kunnen betekenen dat je er wat actiever van wordt waarbij je ook weer wat warmte kunt produceren. In elk geval betekent fitheid wel meer mogelijkheid tot beweging dus misschien is dat positief maar dit blijft speculeren. Nergens heb ik gelezen dat Obesigard een energie opwekkende werking heeft dus lees eerst goed de bijsluiter als je besluit dit afslankmiddel uit te proberen. Het afslankmiddel Obesigard is verkrijgbaar.

 

Conclusie

De meningen over Obesigard zijn verdeeld. Kleinschalig onderzoek wijst uit dat het wel een positief effect heeft als ondersteuning bij een dieet, maar het onderzoek wat gedaan werd is zo kleinschalig dat het eigenlijk nog niet overtuigend lijkt.

 

Afvallen met Venus Factor (nieuw!)

Afvallen zonder dieet


Tags: Obesigard, recensie, afvallen, dieet, sieetpillen, afslankmiddel
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-07-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving