aanmeld knop
dot

Geelgouden en witgouden trouwringen

trouwringen.jpg
Uw trouwdag is misschien wel de mooiste dag van uw leven. Er zullen weinig andere dagen zijn, die zo bijzonder zijn als de dag dat u met uw grote liefde trouwt. Die liefde zult u graag met een ring willen bezegelen.

Het omdoen van de ring is een prachtig symbool tijdens de huwelijksdag. Als u trouwringen gaat uitzoeken, zult u erachter komen dat er heel veel mogelijk is op dat gebied. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld:

  • goud
  • zilver
  • witgoud
  • platina
  • titanium
  • combinaties van goud zilver en/of titanium
  • ringen met of zonder edelstenen
  • overige

Als u kiest voor een gouden ring, wat uiteraard heel populair is, kunt u geelgoud en witgoud overwegen. Ook een combinatie van geelgoud en witgoud is een serieuze overweging waard. Uiteraard zijn de geelgouden en witgouden trouwringen verkrijgbaar in allerlei verschillende motieven. Indien u ervoor kiest om een combinatie van geelgoud en witgoud te kopen, kunt u deze ook vinden met schitterende motieven, die echt bij u zullen passen.

 

Juwelier

De juwelier kan u informeren over de mogelijkheden  Als u naar de juwelier gaat, kan deze u allerlei schitterende geelgouden en witgouden trouwringen laten zien. Voor elk budget zijn wel mooie geelgouden en witgouden trouwringen te vinden. Dus of u veel of weinig te besteden heeft, maakt daarvoor niet uit. Bij de juwelier zult u er achter komen dat er binnen uw budget van alles mogelijk is. Wat veel vrouwen heel mooi vinden, is een steentje in de trouwring. Ook als u kiest voor een ring die een combinatie heeft van geelgoud en witgoud, kan zo’n steentje heel mooi staan. Een steentje kan de trouwring extra chique maken, waardoor u een heel mooie tastbare herinnering aan deze bijzondere dag zult hebben.


Tags: Trouwringen, geelgoud, witgoud, platina, trouwen, trouwring
Bronnen: artobject.nl
Artikel geschreven door: Minke.
Publicatie datum: 2013-08-01
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving