aanmeld knop
dot

Na alle wanhoop en frustratie toch afgevallen!!

Dik.jpg
Ik ben jaren bezig geweest met afvallen, maar niks hielp. Ik werd er zo wanhopig van dat ik in alle onzin verhalen op het internet ben gaan geloven. Niks werkte natuurlijk… maar met het Mentale Dieet Plan ben ik toch echt 20 kilo afgevallen!


Het Mentale Dieetplan is niet perfect, maar werkend is het wel. Althans voor iemand als ik, die van hartige dingen houdt. En natuurlijk gezonde groentes en op zijn tijd ook wat fruit. Ik hou van knabbels ’s avonds op de bank, eieren, allerlei soorten vlees en veel soorten kaas. Eigenlijk heeft het Mentale Dieetplan nou net die dingen op het menu staan die mij het eten makkelijk maken. Het Mentale DieetPlan bestaat uit drie dingen:

 • Uitleg over afvallen en het schema
 • Een heerlijk uitgebreid recepten boek
 • Mentale oefeningen, en geloof mij, het eten gaat er echt lekkerder door smaken!

Dit is natuurlijk een globale beschrijving. Er is nog veel meer over te zeggen maar dit zijn de 3 belangrijkste punten van het MDP. Over het receptenboek wat er gratis bijzit, kan ik kort zijn: dat is handig. Er zitten veel lekkere recepten bij, je kunt niet geloven dat je afvalt als je zoveel eet, maar het is toch echt waar. Schrijver van het MDP dieet K. Callens, brengt ons naar de perfecte balans tussen proteïne, koolhydraten en snelle koolhydraten, door middel van het dieet schema. Aan hongeren doen we niet als we aan het diëten zijn.

 

Oefeningen

De mentale oefeningen maken een belangrijk onderdeel uit van het dieetplan. Deze zijn heel bijzonder en worden gewoon thuis uitgevoerd, of op elke plek waar je, jezelf het prettigst bij voelt. Hoe werk dat dan en wat voegt het toe? Heeft niet vrijwel iedereen die kamt met overgewicht dezelfde tergende gedachtes zoals:

 • Waarom lukt het niet?
 • Hoe moet ik het aanpakken
 • Het lukt me toch niet dus ik stop ermee

Hierdoor behoud je, je overgewicht en soms maakt het alles nog wel erger. De mentale oefeningen die bij het MDP dieet een belangrijke rol spelen, manipuleren (en dit is positief bedoelt) het denken echter zo dat de Mentale oefeningen die verkeerde gedachten helpen te veranderen. Met de mentale oefeningen wordt dik zijn een keuze, maar afvallen ook. Met de mentale oefeningen wordt het gemakkelijk om die keuze te maken. Het succes van het dieet is groot, en dat lijkt me geheel terecht.

 

Met het MDP dieet eet je veel, en vooral lekker. Elk recept is heerlijk, maar het is ook zo klaar en snel gemaakt. Hongeren is er niet bij. Je valt vrij snel af, de eerste 10 kilo gaan het hardste. daarna blijf je afvallen tot je gewenste gewicht. Na een paar maanden mag je heus wel een weekje pauze zodat je ook nog de lekkere (ongezonde) dingen kunt eten zoals:

 • Taart
 • Witbrood
 • Snoepgoed
 • Chocolade
 • Enzovoort

Maar het blijft oppassen. Je eet snel te veel.

 

7 x7 snelle afslankrecepten

Xenical afslankmiddel om sneller af te vallen

Snel vet verbranden

Afslank en dieet hulpmiddelen

Afvallen zonder dieet

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tags: Afvallen, Afslanken, Gewicht verliezen, Mentale dieetplan
Artikel geschreven door: Diego van der Veen.
Publicatie datum: 2013-08-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving