aanmeld knop
dot

Vet Verbranden Zonder Jojo Effect. Tips

Vet-verbranden.jpg
Wil jij echt vet verbranden maar komen de kilo's telkens terug? Vet verbranden is zeker niet eenvoudig, anders zou iedereen slank zijn. Toch zijn er mensen die wel succesvol vet verbranden. Misschien helpen de tips in dit artikel ook jou.

Misschien heb je al meerdere diëten gevolgd en andere afvalmethodes geprobeerd, maar telkens is het resultaat maar tijdelijk. Je vraagt je af of het je ooit nog gaat lukken om het lichaam te krijgen waar jij zo naar verlangd. Ik vertel je in dit artikel wat de oorzaken kunnen zijn en ik geef je zinvolle tips.

 

De oorzaken van overtollig vet

In het Westen zijn mensen vele malen zwaarder dan bijvoorbeeld mensen in Azië. Dit heeft meerdere factoren, maar de meest belangrijke zijn het verschil in voeding en beweging.

 

Voeding in het Westen is steeds vaker geproduceerd voedsel. Dit betekent dat het voedsel één of meerdere malen is bewerkt zodat het goed kan worden vervoerd of lang houdbaar is. Zo kan het goedkoper en sneller verkocht worden en wordt er dus meer aan verdiend. Hierdoor is de voedingswaarde drastisch naar beneden gegaan. Het komt erop neer dat 1/10 van alle vitamines en mineralen verloren zijn gegaan door dit bewerkingsproces. Wat er nog bijkomt is dat bedrijven dit voedsel zo maken dat het toch lekker smaakt en verslavend is, zodat men al snel in de verleiding komt om teveel te eten. 

Als je dan ook nog is te weinig beweegt, dan heb je al een combinatie van 2 factoren die er snel voor kunnen zorgen dat je te zwaar wordt.

 

Meest gemaakte fouten voor vet verbranden

 • Het volgen van een snel afvallen dieet voor vet verbranden
  Dit soort crashdiëten zorgen ervoor dat je snel afvalt, maar dat is erg ongezond. Je krijgt hierbij vaak te weinig voedingsstoffen binnen. Daarbij zul je ook merken dat je na dit dieet weer net zo snel alle kilo's terug krijgt.
 • Vet voedsel vermijden voor vet verbranden
  Er zijn gezonde en ongezonde vetten. Ongezonde vetten is eten uit de frituur en dit zal je inderdaad moeten vermijden. Gezonde vetten zijn wel nodig voor vet verbranden. Dit kan vette vis, olijfolie of avocado zijn. 
 • Fruit vermijden voor vet verbranden
  In fruit zit veel suiker en de meeste mensen weten dat je daar dik van wordt. Maar natuurlijke suikers zijn veel gezonder. Daarnaast bevorderen citrusvruchten de stofwisseling, dus laat fruit niet liggen voor vet verbranden.

Hoe is vet verbranden dan wel mogelijk?

 • Vermijd junkfood zoals friet, hamburgers of afhaalpizza's
 • Eet gezonde voedingsmiddelen zoals vette vis, mager vlees, groente, fruit, noten, eieren en zaden
 • Vermijd te veel suiker (ook koolhydraten zijn suikers)
 • Drink minimaal 2 liter water per dag
 • Beweeg minimaal 30 min per dag
 • Slaap voldoende:
 • Eet 6 keer per dag kleine porties.

Ben je van plan nu je dit gelezen hebt, deze tips te gaan volgen om vet te verbranden? Het antwoord is waarschijnlijk dat je het wel wilt, maar niet vandaag of morgen. Je denkt dat het waarschijnlijk veel moeite kost en hoopt dat het vanzelf wel komt.

Als jij een slanker lijf wil, kan je hiermee gelijk beginnen. Drink nu een halve liter water, of eet die appel die al een tijdje in de fruitmand ligt. Probeer elke week één van bovenstaande tips toe te voegen aan jouw dagelijkse eetpatroon en je zal ongetwijfeld vet gaan verbranden, een dunnere taille en slankere benen krijgen.


Tags: vet verbranden, buikvet, afvallen, afslanken, vermageren
Bronnen: echtgezondafvallen.nl
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: lauw8.
Publicatie datum: 2013-08-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving