aanmeld knop
dot

Wat is het Verschil tussen een Partytent en een Paviljoen?

tuin.jpg
Er zijn veel soorten partytenten en tuinpaviljoenen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in diverse maten. Waarom kiest de één voor een partytent en de ander voor een tuinpaviljoen? Wat zijn de verschillen tussen een partytent en een tuinpaviljoen?

Er zijn meerdere verschillen tussen een partytent en een tuinpaviljoen.

Meestal plaats je een partytent maar voor een dag. Bijvoorbeeld voor een feest of voor een barbecue. Je kunt partytenten daarom ook huren. Als je regelmatig een feest geeft kun je er beter voor kiezen om een partytent aan te schaffen, want dat is dan een stuk voordeliger.

 

Tuinpaviljoen

Een tuinpaviljoen kun je voor langere tijd laten staan. Veel mensen laten hem het hele jaar door buiten staan. Dit kan ook, omdat ze vaak van aluminium zijn gemaakt. Het doek is gemaakt van polyester.

Polyester is water- en vuilafstotend. Maar als je het tuinpaviljoen zo mooi en goed mogelijk wilt houden is het toch aan te raden deze in de winter binnen te halen. Ze zijn vaak makkelijk en snel af te breken en later weer op te bouwen. Ze zijn vaak compact en dus ook gemakkelijk op te bergen.

 

Gordijnen

Een ander verschil tussen een partytent en een tuinpaviljoen is dat een tuinpaviljoen vaak over afsluitbare gordijnen beschikt. Dit is vooral 's avonds ideaal voor de bescherming tegen muggen. Deze gordijnen geven tevens een luxe uitstraling aan het paviljoen.

 

Een ruim assortiment van partytenten en tuinpaviljoenen kun je vinden via www.trendy4u2.nl

Je vindt er partytenten en tuinpaviljoenen in verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen.

 

Kort samengevat is een partytent meer geschikt voor een eenmalig feest of evenement. Een tuinpaviljoen is meer geschikt voor langer gebruik.


Tags: partytent, tuinpaviljoen, verschil partytent tuinpaviljoen, partytenten, tuinpaviljoenen
Artikel geschreven door: Info4U2.
Publicatie datum: 2013-08-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving