aanmeld knop
dot

Accessoire voor de man; de portemonnee

portemonee.jpg
De portemonnee is voor veel mannen een onmisbaar accessoire. Zeker zakenmannen vinden dit een handig item om dagelijks bij zich te dragen, doordat er naast geld ook visitekaartjes in bewaard kunnen worden. Aangezien er veel verschillende soorten portemonnees op de markt zijn, is het een ideaal accessoire om jezelf te onderscheiden van collega's.

Voor een zakenman is een portemonnee meestal een belangrijk accessoire. Doordat er briefgeld, pasjes en kaartjes in bewaard kunnen worden dragen Leren de meeste zakenmannen dagelijks een portemonnee bij zich. Voor zakenmannen heeft een portemonnee als groot pluspunt dat je naast pasjes zoals rijbewijs en pinpas ook visitekaartjes kunt bewaren. Zeker wanneer je vaak klanten of partners ontmoet is het wel zo fijn dat je al je belangrijke spullen in een portemonnee kunt bewaren.

 

Mooie beurs

Portemonnees kun je op verschillende plaatsen kopen, zo kun je ze vinden in winkels maar ook online. De kwaliteit van portemonnees verschilt ook heel erg tussen de aanbieders. Waar je voor nog geen tien euro een portemonnee van niet zo’n goede kwaliteit kan vinden, kun je ook portemonnees van een paar honderd euro vinden. De prijs van portemonnees is online vaak iets goedkoper dan in fysieke winkels. Portemonnees kopen kan bijvoorbeeld in verschillende betaalbare prijsklassen, maar allemaal zijn ze van een goede kwaliteit. Ook online zijn er veel verschillende aanbieder waartussen een groot verschil ik kwaliteit kan zitten. Het is maar net hoeveel je zelf voor een portemonnee wilt betalen, leren portemonnees zijn over het algemeen een stuk duurder dan portemonnees van stof of plastic.

 

Leren portemonnee

Maar wat voor soort portemonnee ga je uitzoeken? Wat je gaat vinden is helemaal afhankelijk van wat je zoekt. Ben je al tevreden met een portemonnee die doet wat hij moet doen, dan kun je gerust een portemonnee van iets mindere kwaliteit kiezen. Wanneer je echter toch wat meer kwaliteit zoekt, kom je vaak toch uit bij suède of leren portemonnees. Hoewel je daarvoor vaak wel iets meer geld betaald, is de kwaliteit daarvan toch een stuk beter.

 

Geldclip of creditcardhouder

Daarnaast moet je ook kijken naar wat je allemaal in de portemonnee wilt gaan bewaren. Als je vaak alleen maar pasjes bij je hebt, kun je beter kiezen om een creditcardhouder te kopen. Voor mensen die vaak alleen briefgeld meenemen is het advies om een geldclip te kopen. Je moet alleen even goed kijken wat je nu precies nodig hebt en wat je precies dagelijks gebruikt. Je komt er dan snel genoeg achter of je genoeg hebt aan alleen een geldclip of creditcardhouder.

 


Tags: portemonnee kopen, beurs, geldclip
Artikel geschreven door: ripamedia.
Publicatie datum: 2013-08-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving