aanmeld knop
dot

Hormonale invloed met dit dieet.

images (16).jpg
Er zijn vele redenen waarom we het verloren gewicht weer terug krijgen en dit is niet goed voor je. Het bekende jo-jo effect met diëten. Gevaarlijk voor uw gezondheid. Wanneer u de cyclus blijft herhalen wordt het steeds moeilijker om gewicht te elimineren. De huid lijdt ook vanwege deze slechte gewoonte. Wanneer je gewicht op en neer gaat verliest de huid zijn elasticiteit en krijgt u eerder rimpels.

Het Jo-jo effect komt doordat u uw basaalmethabolisme op een steeds lagere energie stand zet. het gevolg is dat als u hetzelfde eet als wat  voorheen gewent was. Het lichaam door de "nieuwe stand" eerder genoeg heeft en de rest zal opslaan als reserve, lees vet.

 

Hormonaal gewichtsverlies. 

Dit wordt veroorzaakt door een aantal schakelaars in het lichaam aan of uit te zetten. Hormonen vertragen of versnellen de stofwisseling (de chemische en fysische processen in het lichaam), het geen leidt tot gewichtstoename of gewichtsverlies. Je moet de snelheid van het metabolisme in evenwicht houden door het nemen van bijvoorbeeld voldoende slaap, het verminderen van uw stress niveau, het veranderen van uw dieet (afschaffen van de meeste van deze junkfood, zijn er voldoende mineralen en vitaminen in uw dieet), minderen met alcohol en roken, regelmatig sporten en u kunt er zeker van om fit te blijven de gehele tijd. Diëten die anders beweren zijn alleen uit op uw geld en dit voor een zo lang mogelijk tijd. Met een natuurlijk diëetplan is er een mogelijkheid om uw hormonale huishouding te sturen en kunt u zelfs in uw slaap afvallen. Dit dieet kunt u 30 dagen lang risicoloos uitproberen.

 

Blijven eten 

Als u probeert om gewicht te verliezen, alle voedingsstoffen zijn belangrijk voor uw succes. Je moet gevarieerd eten met veel fruit en groenten, kwaliteit eiwitten en vezels, en vergeet niet de essentiële vetzuren die zo nodig is voor een gezonde hart-en hersenfunctie. Gezonde vetten zijn te vinden in noten, zaden, olijfolie, avocado en vis, ze voeden de huid ook, helpen om fit te blijven en geven je kracht.

 

Een goede waterbalans

Een goede hydratatie is een belangrijk element om gezond te blijven en ons lichaam heeft water nodig om goed te functioneren. Uw huid is daarop geen uitzondering. Volg de oude regel van acht glazen water per dag om je lichaam en de huid gehydrateerd te houden en laat het haar natuurlijke elasticiteit te houden. Vermijd dranken zoals koffie, zwarte thee en frisdrank, deze producten fungeren als diuretica (plasmiddel) en kan uitdroging veroorzaken.

 

Behoud spieren

Bij het verliezen van gewicht op een snelle manier, verlies je niet alleen vet, maar ook spieren. Verlies van spierweefsel kan ook bijdragen aan de verslapping van de huid. Uw training met gewichten als onderdeel van uw dagelijkse routine kunnen de spieren behouden en het uiterlijk van slap vel voorkomen. Maak dagelijkse fysieke activiteit in een sportschool en spreek het vervolg af, anders ga je toch niet. Beter nog met een vriend kennis of partner. Het zal u helpen het gewichtsverlies te bevorderen terwijl de positionering van de huid in takt blijft.

 

Langzaam afvallen

Als u het gewicht te snel verliest kan dit uw gezondheid verslechteren en zal ook je huid niet goed reageren. Je krijgt slap vel. Door het verliezen van het gewicht op een geleidelijke manier, wordt je huid beter en is in staat zich aan te passen aan de veranderingen van je lichaam. Voedingsdeskundigen en experts raden aan om niet meer dan een pond te verliezen in een week, om je lichaam te laten wennen aan de veranderingen die zich voordoen. Dit helpt niet alleen om je huid de mogelijkheid te geven om veranderingen bij te houden, maar het zal je ook toestaan om meer vet blijvend te elimineren.


Tags: Afvallen,jo-jo,dieet, dieten,hormonen,afvallen, gewichtsverlies
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: TheoBlog.
Publicatie datum: 2013-08-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving