aanmeld knop
dot

Paleo, afvallen kan wel!

images (16).jpg
Afvallen is voor veel mensen moeilijk, maar er is een methode die werkelijk alle andere overtreft. Ik ben er razend enthousiast over. Gebaseerd op het Paleo Dieet, maar aangevuld met geniale (ik noem het maar even zo want zo zie ik het) begeleiding van niemand minder dan Lifecoach Alex Greve. twee maten minder in de eerste maand, en geen vervelende shakes, reepjes, supplementen of extra beweging.

Alex Greve is een Leefstyle oach die mensen met overgewicht en andere problemen begeleidt naar een gezonder, slanker en gelukkiger leven. Hij begeleidt mensen met overgewicht met zijn Zelfhulp Slankplan, een combinatie van Paleo voeding en Neurolinguistisch Programmeren (geniaal!). Er komen vier sleutels aan bod en toegepast.

 • eetbuien 80% lichamelijke oorzaak
 • een stabiele suikerspiegel zorgt ervoor dat je geen eetbuien krijgt
 • doorzettingsvermogen is een gevolg van positief resultaat
 • eten is je vriend als je veel eten eet met een lage kilocalorie bulkratio

Veel eten, vis, vlees, salades, groentes, bepaalde zaden, koolhydraatarm brood ,noten...

De boodschap is dus: genoeg eten, maar niet elk eten is goed voor je bloedsuiker. Ik kan je echter verzekeren dat het eten wat je wel mag eten, het lekkerste eten is wat ik ken. Je eet zoveel mogelijk als mensen deden, die vroeger nog puur uit de natuur aten. Je leert ook op bepaalde tijden eten, veel eten, en je aandacht focussen op het juiste voedsel. Je leert eetbuien herkennen en je leert ze te bestrijden door het juiste voedsel te eten. En dat voedsel is superlekker! Waaruit bestaat het afslankprogramma?

 • Levenstyle coach begeleiding. Je krijgt persoonlijke begeleiding van Levenstyle coach Alex Greve,
 • Receptenboek met bijna honderd Paleo recepten
 • Door middel van Neurolingistisch programmeren een geheel andere kijk op eten, eetbuien, emotie eten
 • Toegang tot het forum
 • Tips en videotips van je coach, via email en online
 • Weekmenu's
 • Menuplanner
 • extra lessen en onbetaalbare adviezen
 • enzovoorts

Bovenstaande is echt een aanrader. Wat mij betreft het beste dieetplan ooit gemaakt. Ik ben er aan begonnen en was meteen dolenthousiast. Ik ben in enkele weken tijd 8 kilo afgevallen, en ik heb er niet eens veel voor hoeven te veranderen. Ik moest met sommige dingen stoppen, en met sommige dingen beginnen. Wat ik heel erg fijn vind is dat ik zoveel fitter ben, en dat ik niet gedwongen wordt tot onmogelijk sportprogramma's. Sterker nog, ik vind een wandeling nu leuk, maar als ik niet wandel of beweeg hoef ik me niet meer schuldig te voelen. Wat je eet bepaalt of je dik wordt of niet, of je afvalt of niet. Paleo in combinatie met neurolinguistisch programmeren is een top combinatie om af te vallen.


Tags: Paleo dieet, Alex Greve, beste dieet, dieetplan, Paleo recepten
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-08-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving