aanmeld knop
dot

Geheime informatie voor online bijverdienste?

logo-tekst.jpeg
Extra Geld verdien via internet is niet moeilijk, er zijn verschillende manieren om dit te realiseren. Zelfs als je geen technische kennis hebt en geen startkapitaal, maar wel het doorzettingsvermogen en de droom om vanuit huis een inkomen op te bouwen, zodat je later meer verdient dan met een vaste baan.
ComputerComputer

Online bijverdienen

Is het niet geweldig om in de ochtend op te staan zonder dat je gewekt wordt door de wekker omdat je naar je baas moet, waar je veel moet werken voor weinig, zodat je bijna geen tijd hebt voor je gezin, vrienden, sport en andere hobby's? En dat je tevens financiële vrijheid hebt om te wonen, leven, en vaker op vakantie te gaan? Spreekt dit je aan lees dan het volgende aandachtig door en neem vandaag actie en verander je leven, er moet natuurlijk wel gewerkt worden, maar met een paar uur in de week kun je al iets moois opzetten en een passief inkomen opbouwen. Wat zijn de mogelijkheden?

 

Mogelijkheden

Het is mogelijk om via speciale platformen een unieke link te verkrijgen en deze te verspreiden op het internet. Als er vervolgens iemand op deze link klikt, dan krijg jij een provisie. Deze commissies kunnen oplopen tot soms wel 80 % van een product. Het verspreiden van je link is mogelijk via verschillende kanalen, zoals:

 • forums
 • advertentiesites
 • Social media
 • YouTube
 • Artikelsites

Bij sommige van deze kanalen is het ook mogelijk om gebruik te maken van Google Adsense, Google plaatst dan advertentie bij jouw media en betaalt per klik op de advertentie bij jouw media.

 

Forums

Als je een link voor een product gevonden hebt op een platform is het mogelijk om een gerelateerd forum te zoeken en daar een antwoord te geven met bijvoorbeeld de mededeling dat je een site hebt gevonden met waardevolle informatie over een product, dan plak je jouw unieke link erbij.

 

Advertentiesites

Op iedere site waar je een advertentie kunt plaatsen kun je een product promoten en ook hier weer jouw unieke link achterlaten.

 

Social Media

Social Media is een heel krachtige methode om mensen te bereiken. Via Twitter, Google Plus en Facebook kan je zeer veel mensen bereiken.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld bij Facebook een fanpage te maken en al je fans regelmatig een post laten zien met een nieuwe aanbieding, en ze met jouw link door te sturen naar een door jouw uitgekozen product. Google Plus wordt steeds belangrijker dus zorg dat je daar snel een account aanmaakt om je vriendenkring te laten groeien. Het voordeel ten opzichte van Facebook is dat je op Google Plus veel eerder ook onbekenden aan je kringen toe kunt voegen, op basis van overeenkomstige interesses. Bij Facebook richt je je meer op je echte vrienden en kennissen, wat eigenlijk veel beperkter is als je veel mensen wilt bereiken.

 

Youtube

Dit is ook een zeer krachtige manier om mensen te bereiken. Er zijn verschillende manieren om op een simpele manier een filmpje op te nemen en deze te plaatsen op YouTube. Onderaan het filmpje heb je de mogelijkheid om een stukje tekst te schrijven en daar kan ook een link geplaatst worden. Bij Youtube is het ook mogelijk om via Google Adsense extra verdiensten te genereren. Wil jij een erg makkelijke manier ontdekken om een zeer opvallende video te maken, dan verwijs ik je naar mijn artikel Getekende Video presentatie maken.

 

Artikelsites

Er zijn diverse sites op het internet waar je gratis artikels kunt plaatsen over van alles en nog wat, bij sommige is het mogelijk om een commerciële link te plaatsen en bij sommige mag je alleen gebruik maken van Google AdSense, en soms is het zelfs mogelijk om deze twee te combineren. Er zijn mensen die dagelijks meerdere artikels schrijven en die alleen al hiermee een volledig inkomen verdienen.

 

Starten!

Begin vandaag nog met het opzetten van je nieuwe onderneming, wat begint als bijverdienen zal je leven positief kunnen veranderen als je doorzet. Je hebt de mogelijkheid om meer vrije tijd en meer verdiensten te verkrijgen. Als je hiermee aan de slag wil is het raadzaam om deze informatie te bekijken voor het behalen van het maximale rendement. Succesvolle internet marketeers geven daar hun 'geheime informatie' prijs over vele methodes om online geld te verdienen. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd, bijvoorbeeld:

 • welke platformen er zijn en hoe je aan te melden
 • hoe je aan te melde bij Google AdSense
 • welke social media geschikt is en welke mogelijkheden deze hebben
 • alle artikelsite op een rij
 • advertentiemogelijkheden
 • hoe een succesvol Youtube filmpje te maken, die bovenaan in de lijst komt
 • scoren met zoekwoorden
 • hoe een combinatie te maken tussen alle genoemde mogelijkheden
 • tips en valkuilen

Volg deze tips, zet door, en wordt succesvol!


Tags: bijverdienen ,extra geld, financiele vrijheid, werken vanuit huis,
Artikel geschreven door: Olegna.
Publicatie datum: 2013-08-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving