aanmeld knop
dot

Help! Ik wil mijn ex terug

huilen.jpg
Je partner is nu je ex. Een geliefde kwijtraken is hartverscheurend, maar als jij van mening bent dat jullie bij elkaar horen, moet je natuurlijk alles in de strijd gooien om je geliefde terug te winnen. Dit is mogelijk op twee manieren, de verkeerde manier en natuurlijk de goede manier.

Fouten

Mensen met een gebroken relatie lopen over door emoties, waardoor men vaak wanhopige acties onderneemt, waarmee de afstand met de ex partner alleen maar groter wordt, de meeste fouten die gemaakt worden:

  • verwijten maken
  • ex partner niet met rust laten
  • jaloers proberen te maken

Wat te doen?

Even helemaal niets. Geef je ex wat tijd, hoe moeilijk dit ook is, probeer al het contact te vermijden, dus:

  • niet bellen
  • nergens naar toe gaan waarvan je weet, hem of haar te kunnen ontmoeten
  • ook geen boodschappen via gedeelde vrienden door laten geven
  • bij die vrienden ook niet naar hem of haar informeren
  • geen kado's of bloemen sturen

Totale stilte dus, probeer dit drie tot vier weken vol te houden, dit heeft meerdere voordelen:

  • je ex zal na een tijdje de goede dingen missen, en de slechte dingen een beetje vergeten, in het begin is er misschien te veel verdriet en boosheid.
  • je hebt zelf ook de tijd om alles goed op een rijtje te zetten en na een paar weken van pijn en verdriet weet je zeker of dat je het wel terug wil draaien.

Werk aan jezelf

Overdenk je relatie en ga op zoek naar jouw slechte eigenschappen en gedrag in deze relatie en probeer te bedenken of je ex een reden aan heeft gegeven, als het mogelijk is voor jou om aan deze dingen te werken, doe dat dan, misschien heb je nu tijd voor dingen waar je in je relatie geen tijd voor had, dan heb je nu de kans, werk aan je uiterlijk, ga bijvoorbeeld sporten, naar de kapper, nieuwe kleding, zorg dat je tijdens de ontmoeting die er natuurlijk weer een keer aankomt op je best uitziet. Voor dit alles heb je mooi de tijd in die kleine maand

 

Actie

Ben je na drie weken stilte er nog steeds zeker van dat jullie samen oud horen te worden, onderneem dan nu actie, stuur een kaartje, bloemen of zijn of haar favoriete muziek, dit samen met een berichtje, maar niet meteen je liefde verklaren, je kunt als je ergens spijt van hebt, je spijt betuigen of een tekst zoals, ik denk nog aan je.

 

Geef je ex weer een beetje tijd, ongeveer een week en dan bel je je ex geliefde op, let goed op de reactie, als je gelijk een bedankje krijgt of er wordt zoiets gezegd leuk dat  ik wat van je hoor, dan zit je goed. Nu is het tijd voor direct de tweede stap, vraag of je ex ergens wil afspreken om als vrienden wat te kletsen. dit lukt in 90 % van de gevallen, die deze techniek toepassen.

 

De afspraak

Ga niets instuderen, als jullie voorheen goed konden praten dan lukt dat nu ook, ga niet vissen naar wat je ex gedaan heeft tijdens de breuk, als je ex dat wel bij jou doet, zeg dan dat je nu meer tijd hebt voor jezelf en je vooral daar mee bezig geweest bent en dat je veel geleerd hebt door de breuk en nu een beetje een beter en ander mens bent, probeer zelfverzekerd over te komen en begin er nog niet over dat je hem of haar terug wilt, je kunt wel zeggen dat je het gezellig vind en dat je dit samenzijn soms mist. Als het heel soepel gaat en je ex probeert je te kussen dan zit je goed, maar gebeurt dit niet is er nog niets aan de hand, probeer het zelf in ieder geval niet, je hebt namelijk zelf afgesproken, als vrienden.

 

Weer wachten

Als je zelf een goed gevoel hebt bij het afspraakje, geef je ex dan weer een beetje ruimte, waarschijnlijk zet je ex de volgende stap, die beseft nu wat hij of zij gemist heeft, meestal gebeurt dit na zo'n dag of drie, je zult werkelijk versteld staan, is dit niet het geval dan zoek je na een week weer contact, met de mededeling dat het erg gezellig was en de vraag of dit voor herhaling vatbaar is.

 

Nog meer tips

Als je echt alles wilt leren om dit te laten slagen kijk dan even op deze website en pak hem of haar volledig in, hier zijn tevens veel tips te vinden om aan jezelf te werken.


Ex terugkrijgen, tips!
Help! Ik wil mijn ex terug
In no-time je ex terug krijgen
Je ex terugkrijgen, lukt dat?


Tags: ex terugkrijgen
Artikel geschreven door: Olegna.
Publicatie datum: 2013-08-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving