aanmeld knop
dot

Patek Philippe horloges, informatie

logo-tekst.jpeg
Patek Philippe horloges worden al gemaakt sinds 1839. Patek Philippe wordt beschouwd als de beste horlogemaker ter wereld. Oude zakhorloges van dit merk zijn dan ook enorm veel geld waard. Het merk is uitgegroeid tot het best gewaardeerde horlogemerk waarbij Patek Philippe zowel qua techniek als schoonheid, het best beoordeeld wordt.

In 1839 vervaardigde Antoni Patek de eerste horloges te Genève, horloges die later wereldfaam verkregen. Hij werkte tot 1844 samen met een Poolse migrant, genaamd Franciszek Czapek. In 1845 ging Patek samenwerken met Adrien Philippe, een Franse horlogemaker. Adrien Philippe was de uitvinder van een 'keyless' opwindmechanisme. De merknaam of het bedrijf Patek Philippe & co, werd in 1851 opgericht. In eerste instantie werden voornamelijk zakhorloges vervaardigd, omdat die toentertijd erg in zwang waren. Pas in 1868, bijna 30 jaar later dus, werd het eerste polshorloge gemaakt 

 

Patek Philippe

Patek Philippe is een wereldberoemd horlogemerk. Binnen de horloge-industrie is het zelfs dé naam met de reputatie de beste en mooiste horloges te produceren. Men kijkt daarbij naar:

  • De kwaliteit van de horloges
  • Design/vormgeving van de uurwerken
  • Vernieuwend/innovatief

Op al deze punten behaalt Patek Philippe al jaren optimale resultaten. De kwaliteit en duurzaamheid van de horloges is uitmuntend, en de vormgeving is zowel chique als stoer of subtiel en altijd stijlvol. Het merk Patek Philippe is de eigenaar van niet minder dan 70 patenten, waardoor de horloges continu de unieke uitstraling en techniek kunnen behouden. Elk onderdeel van de horloges ondergaat tijdens het productieproces overigens de strengste kwaliteitscontroles. De onderdelen van de horloges worden met de grootst mogelijke precisie vervaardigd en handmatig afgewerkt. Patek Phillipe horloges staan voor:

  • Zeer exacte tijdsweergave
  • Uiterste duurzaamheid
  • Gedetailleerde elegante details
  • Buitengewone prestaties

Er wordt wel gezegd dat men een Patek Phillipe horloge niet bezit maar in bruikleen heeft totdat het kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. Met andere woorden, het horloge gaat langer mee dan levenslang.

 

Geneefse zegel

Het volledige uurwerk van Patek Phillipe horloges wordt in het eigen bedrijf geproduceerd. Niets wordt dus uitbesteed aan anderen. De manufactuur produceert dan ook mechanische horloges die voldoen aan de strenge standaarden van het Geneefse zegel.

 

Patek Phillipe vintage zakhorloges

De vintage/ouderwetse (zak)horloges van Patek Philippe zijn zeer veel waard geworden in de loop der tijd en kunnen voor zeer veel geld verkocht worden.

 


Tags: Patek Philippe, horloge, horloges, beste, zakhorloge, Patek phillipe
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-07-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving