aanmeld knop
dot

Budget strandvakantie

Hawaii.jpg
Zie je het al helemaal voor je? Liggend in een hangmat onder een palmboom met een cocktail in je hand, een ober die je bedient en als uitzicht? Een prachtig strand met een geweldige zee inclusief golven en een ondergaande zon.

Zeg maar dag tegen dit droombeeld! Logisch dat er elk jaar duizenden mensen van dit beeld dromen terwijl zij elke dag op kantoor werken. Misschien droom je ook wel van dit beeld. En sterker nog: dit beeld bestaat echt natuurlijk; het is mogelijk, maar deze strandvakanties zijn wel aan de dure kant. Je kunt jouw beeld ook een beetje bijstellen en erachter komen dat zo’n vakantie in de zomer toch ook wel voor jou is weggelegd: wat dacht je van een strandvakantie?


Beperkt budget

En als je een beperkt budget hebt, hoef je het ook helemaal niet ver van huis te zoeken. Dat is het voordeel van Nederland: ons land heeft de Noordzee en daarom kan zelfs een strandvakantie in Nederland goed vertoeven zijn.

 

Nederlandse stranden

We vertellen je graag eerst alles over een Nederlandse strandvakantie. Wij hebben behoorlijk wat strand in Nederland:

  • de Noordzee van Zeeland, langs Zuid-Holland tot Noord-Holland
  • Waddenzee met de Waddeneilanden.

Hoor je het al en zie je het al voor je? Genoeg gave bestemmingen aan zee. Enige nadeel: het is in Nederland niet altijd geweldig weer, dus er bestaat een kans dat je een strandvakantie hebt, maar geen zonvakantie. Geen nood, want laten we er in het goede geval van uitgaan dat het weer geweldig is en dat er elke dag golven zijn.


Nederlandse bestemmingen

Graag geven we je een aantal Nederlandse bestemmingen voor een strandvakantie, allereerst:

  • Scheveningen. Van alle plaatsen die aan het strand liggen in Nederland is Scheveningen misschien wel het meest toeristisch, maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug. Zelfs als het geen lekker weer is om te zwemmen, kun je wandelen over de boulevard en lopen door het grote winkelcentrum waar ook in de avonduren genoeg te beleven valt. Het voordeel van Scheveningen is dat je ook naar Den Haag kunt voor een uitstapje en er verschillende hotels zijn rondom het strand.
  • Als je niet in een hotel wilt slapen, maar echt in een vakantiehuisje op het strand aan de zee, dan is Noordwijk aan Zee is een goed alternatief. Voor ongeveer zeshonderd euro per week kun je in een strandhuisje verblijven voor zes personen, deze strandhuisjes worden verhuurd door strandtent Beachend.
  • IJmuiden: ook op het strand van IJmuiden kan je strandhuisje huren, uitsluitend bij Vereniging de Schelp. De andere vereniging op IJmuiden verhuurt helaas niet.
  • Zandvoort: een heel bekende badplaats in Nederland waar je zowel in Hotels als appartementjes kunt verblijven.
  • Egmond aan Zee, er is in de zomer veel te huur in het dorp.
  • Bloemendaal: er zijn zowel hotels als kamers als appartementjes te huur
  • Wij aan Zee: voldoende logeermogelijkheden. Kijk ook eens aan het levendige Hotel Sonnevanck.
  • Waddeneilanden: de Waddeneilanden staan erom bekend dat er veel vakantiemogelijkheden zijn

Eigenlijk kan je aan vrijwel elk Nederlands strand wel een kamer of een verblijf huren. Genoeg mogelijkheden dus voor een gave strandvakantie in eigen land.


Tags: strandvakantie, Nederland vakantie, strandhuisje, scheveningen, ijmuiden, bloemendaal, strandvakanties
Artikel geschreven door: Nathalie.
Publicatie datum: 2013-09-01
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving