aanmeld knop
dot

Babydoos met gratis spullen voor de baby, waar vind je die?

zwanger.jpg
Babydoos met gratis spullen voor de baby. Er zijn verschillende bedrijven die blije dozen of babydozen aanbieden voor aanstaande moeders. De dozen bevatten spulletjes voor de baby, proefpakketjes van bepaalde producten, kortingsbonnen, gratis tijdschriften, en verrassingen. Als aanstaande moeder is het leuk om de babydozen aan te vragen. Er zijn verschillende soorten Blije Dozen. Waar vind u ze?

Bedrijven die graag reclame willen maken voor babyspullen, babyvoedsel en spullen voor moeders, bieden vaak een Blije Doos of babydoos met gratis spullen voor moeder en kind aan. De gratis spullen hebben betrekking op zwangerschap, verzorging van de baby, verzorging van de moeder, educatie en informatie. Er zijn verschillende bedrijven die gratis spullen voor baby's leveren in de vorm van een pakket of cadeautjes doos. Voor elke Blije babydoos geldt dat u van te voren altijd even moet controleren of de acties nog steeds lopen.

  • C1000 babydoos bevat spullen voor baby’s jonger dan twee maanden. U kunt de doos aanvragen door met een geboortekaartje of geboorteakte van de baby naar een c1000 filiaal in uw omgeving te gaan. (bel van te voren of de actie onbeperkt doorloopt) U ontvangt dan boodschappen voorde baby ter waarde van 25 euro. Het babypakket bestaat uit 20 producten voor de baby.
  • Gratis Kruidvat Babybox Deze gratis babydoos kan worden aangevraagd via internet of bij Kruidvat zelf. Als u zeven maanden zwanger bent mag u de doos komen ophalen. U ontvangt daarvoor een uitnodiging. De producten in de doos zijn afgestemd op de zwangerschap in die periode. Informeer vooraf of de actie onbeperkt doorloopt.
  • Blije Doos Babydoos van het tijdschrift ‘Wij Jonge Ouders’ en Prenatal. De gratis babydoos bevat producten voor de baby en gratis proefmonsters. De doos bevat: een nummer van het tijdschrift Geboorte, cadeautjes, aanbiedingen, het tijdschrift ‘Wij Jonge Ouders’ krijgt u een jaar gratis thuis, gratis toegang tot een website die van alles behandelt over baby’s tot een jaar. Informeer vooraf of de actie onbeperkt doorloopt.
  • Gratis Plus babydoos: Plus supermarkten hebben ook en blije doos voor moeders en baby’s. U ontvangt de doos als u binnen een maand na de geboorte van het kind het geboortekaartje inlevert bij een PLUS supermarkt. De doos bevat een Boodschappenpakket waarin luiers zitten, wasmiddelen en overige producten. Voorwaarde: u moet binnen het verspreidingsgebied van de Plus supermarkt wonen. Informeer vooraf of de actie onbeperkt doorloopt
  • Babypoint Geboortekoffer of zwangerschapstas. U kunt bij BabyPoint een zwangerschapstas aanvragen, deze ontvangt u aan het begin van de zwangerschap. In de tas zit een kaart die u recht geeft op de geboortekoffer. U kunt het ook via de BabyPoint website opvragen. Informeer vooraf of de actie onbeperkt doorloopt
  • Gratis Zwanger- en BabyKadoos babydoos van Felicitas : Felicitas is een afdeling van Jonge Gezinnen en zij verspreiden de Zwanger en BabyKadoos babydoos onder zwangere vrouwen en moeder. Je kunt het pakket ontvangen door je op te geven als je zwanger bent. Op een bepaald moment ontvang je bericht dat je de ZwangerKadoos op kunt halen bij de Etos. Als je eenmaal bevallen bent kun je bezoek ontvangen van een hostess van het bedrijf die je de Baby Kadoos komt overhandigen. Je krijgt dus twee pakketten, een voor zwangerschap en een voor de baby. De actiedozen bevatten aanbiedingen, cadeautjes, informatie, verrassingen. Informeer vooraf of de actie onbeperkt doorloopt.
  • Hallo Wereld CD: Gratis CD van Raffaela, en een nieuwsbrief met van alles over zwangerschap. Tips voor je gezondheid en gezonde voeding. U kunt zich opgeven via hallowereld.
  • Opa & Oma Box - Babypakket voor uw Kleinkind : Er is nu ook een officiële Opa en Oma Box. De Box bevat cadeaubon, tijdschriften en informatie. Helaas zitten er aan deze babydoos verzendkosten aan verbonden van ongeveer 10 euro.

Babydoos met gratis spullen

De spullen in de babydozen zijn gratis. Vaak betreft het monsters of enkele verpakkingen. Zwangerschap en geboorte zijn altijd bijzondere periodes in een mensenleven. De Blije Dozen bevatten vaak belangrijke informatie voor aanstaande ouders.


Tags: blije doos, babydoos, baby, zwanger, geboorte doos
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-09-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving