aanmeld knop
dot

Eenvoudig Geld Besparen: Iedereen Kan Het!

logo-tekst.jpeg
Tips om elke maand geld te besparen komen altijd wel van pas. Maar helaas verkeren veel huishoudens de laatste tijd financieel in zwaar weer. Gezinnen en huishoudens moeten rondkomen met minder en dat zorgt voor extra stress. Wilt u uw eigen financiƫle administratie ook weer op orde krijgen en daarnaast zelfs geld besparen? Leest u dan vooral verder.
ComputerComputer

Al geruime tijd had ik het gevoel dat ik de grip op mijn financiële administratie volledig kwijt was. Net als velen van ons heb ik de afgelopen periode flink moeten inleveren op mijn maandelijkse inkomsten. Ik heb geprobeerd deze mindering op te vangen door allerlei bezuinigingen. Ondanks deze pogingen, was ik niet geheel tevreden. Ik had het gevoel dat ik er meer uit kon halen, maar ik wist niet wat ik nog anders kon doen. Ik zou willen dat iemand me kon vertellen wat ik nog meer kon doen om in mijn maandelijkse kosten te besparen. Die persoon heb ik helaas niet gevonden, daarentegen ben ik gelukkig wel een zeer praktische en effectieve E-cursus tegengekomen op internet. Helemaal geweldig!

 

Herkenning:

Allereerst gaf deze cursus mij een goed gevoel, omdat bleek dat ik niet de enige was die moeite had met besparen en grip krijgen/houden op de financiële administratie. Blijkbaar zijn we niet zo opgevoed. Ook heb ik geleerd dat grip hebben/houden op je geld ook nog eens samenhangt met en van invloed is op je hele bestaan. Je financiën op orde hebben, is dus ook goed voor je eigen geluk, je relatie en dus ook je zelfvertrouwen. Het lijkt zo simpel, maar het viel nu allemaal wel samen. Ik kon niet wachten om verder te gaan.

 

Wat wil de cursus je leren?

De cursus leert je dat je geen boekhouder hoeft te zijn, geen moeilijke rekensommen hoeft te maken…etc.. Dus wat veel belangrijker is; Iedereen kan besparen! En het is zelfs zo dat de tips en technieken beschreven in de cursus je zelfs helpen bij het besparen van zo’n € 1000 euro per jaar. Zou dat even geweldig zijn? En daarnaast zou je je ongelooflijk trots moeten voelen wanneer je al die onnodige en overbodige uitgaven hebt teruggedrongen.  Dat zijn dus 2 vliegen in 1 klap!

 

Wat heb ik ervan geleerd?

Ik heb deze E-cursus allereerst met veel plezier doorgenomen. De aanschaf was minimaal, zeker gezien het feit dat je hierdoor flink kunt besparen. Ik ben stap voor stap de verschillende tips en technieken gaan toepassen in mijn persoonlijke situatie. Sommige waren direct toepasbaar en leverde gelijk ook wat op. Maar ook de verschillende Eye-openers van zogenaamde ‘verborgen’ uitgaven waren geweldig. Ik moet eerlijk bekennen dat ikzelf nog geen € 1000 euro per jaar lijk te besparen, maar een aantal honderden euro’s zijn zeker haalbaar. En dat geeft mij inderdaad een supertrots gevoel en daarnaast kijk ik al uit naar een leuke bestemming voor het geld dat ik bespaard heb.  Het geld dat ik anders uit had gegeven aan onnodige uitgaven. Is dat even fijn! Ik ben dus nog maar pas begonnen met de E-cursus Duizend Euro Besparen,  maar het klopt dat je vanaf de eerste dag dus al resultaat ziet/ervaart. Ik hoop dat ik met deze tip ook andere gezinnen en huishoudens kan wijzen op het feit dat het ECHT kan. Je kunt door enkele praktische tips en technieken veel geld besparen, zonder dat het je veel geld en inspanning kost.


Tags: geld besparen, besparen, tips
Artikel geschreven door: Mickel.
Publicatie datum: 2013-09-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving