aanmeld knop
dot

Veel geld verdienen met aandelen? Juist nu

dreamstime_xs_24667193.jpg
Heeft beleggen anno 2013 nog zin na alle tegenslagen op de beurs sinds de kredietcrises uitbrak in 2008 en alle tegenslagen die volgde op de beurs? Absoluut. Juist nu, nu veel mensen uit aandelen zijn gestapt is het moment aangebroken om in aandelen te stappen. Waarom?
ComputerComputer

Met de Verenigde Staten gaat het economisch steeds beter. De huizenmarkt is een duidelijke bodem aan het vormen en het consumentenvertrouwen in veel toonaangevende landen begint weer op te krabbelen. In 2014 en de jaren daarna zullen veel mensen weer in aandelen stappen. Je kan dit voor zijn en enorm veel geld verdienen met aandelen.

 

Beleggen in aandelen, alleen voor rijken?

Beleggen in aandelen is al lang niet meer alleen weggelegd voor de ‘rijke man’. Integendeel!  Iedereen kan leren beleggen in aandelen. Door een goede handleiding te lezen kan je alles te weten komen over succesvol worden in de wereld van het beleggen. Je zult niet alleen de kneepjes van het vak leren kennen, je zult ook leren hoe mensen in het verleden succesvol werden met het beleggen in aandelen. Mensen zoals bijvoorbeeld Warren Buffet, een man die juist succesvol is geweest in tijden dat het slecht ging met een bepaald bedrijf of met de economie, zoals dat nu ook weer zo is met de economie. En net als in eerder slecht economische tijden zal ook nu Warren Buffet weer toeslaan.

 

Beleggen, spannend

Beleggen is leuk, beleggen is interessant en spannend. Het idee alleen al dat je als aandelenbezitter mede eigenaar bent van een bedrijf is al spannend. Je zult uiteindelijk merken dat je niet alleen veel geld kan verdienen met beleggen maar dat het ook heel leuk is om te doen. Je zult ontdekken dat het een hobby wordt waarmee je ook nog eens goed geld verdiend. Er zijn niet zoveel mensen die met hun hobby veel geld kunnen verdienen. Als je helemaal geen idee hebt hoe je moet beleggen, maar je hebt daar wel interesse in, is het verstandig om er over te lezen.Om te beleggen met verstand heb je wel enige kijk op zaken nodig. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze handleiding over geld verdienen met beleggen. Zomaar gaan beginnen en aandelen kopen en hopen dat het goed afloopt, is echt niet aan te raden. Je erin verdiepen en weten waar je op letten moet, is noodzakelijk om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

 

Crisisjaren

In de geschiedenis van onze kapitalistische samenleving hebben we veel bergen en dalen gekend. Het laatste dal was heftig maar daar klimmen we nu uit. Bovendien is het dal waarin een crisis zich momenteel afspeelt, niet te vergelijken met de verschrikkelijke armoede van bijvoorbeeld de jaren dertig, toen de economie er nog heel slecht aan toe was en er dus geen reserve was om op te teren als het slechter ging. Tegenwoordig is er nog veel luxe, ondanks de crisis. Sla je slag nu we met zijn allen de berg weer gaan beklimmen. Een berg die door veel mensen nog niet gezien wordt en daardoor kan je misschien je slag slaan door nu alvast in aandelen te stappen waardoor je later enorm van zou kunnen profiteren. 

 

Beleggen brengt risico's met zich mee. De schrijver van dit artikel alsook artikelwebsite.nl, aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele financiële verliezen. Als u gaat beleggen laat u dan adviseren door een expert.


Tags: Beleggen, aandelen, leren beleggen
Artikel geschreven door: Barry.
Publicatie datum: 2013-09-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-08-12 13:48:33  
ik vind het een heel handig conceptReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving