aanmeld knop
dot

Cadeautjes voor een vrouw. Cadeautips!

cadeautje.jpg
Cadeautje voor een vrouw, wat moet u haar geven? Als u niet weet wat voor cadeautje u voor een vrouw moet kopen, bevat dit artikel verschillende tips voor leuke cadeautjes, traditionele cadeautjes en aparte cadeautjes. Uiteraard kijkt u in eerste instantie naar de leeftijd van een vrouw. Een jonge vrouw geeft u een ander cadeautje dan een oudere vrouw. Welke cadeautjes kunt u in overweging nemen?

Cadeautjes zijn er in vele soorten en maten. Goedkope cadeautjes zoals een eenvoudig flesje parfum, een gadget vindt u overal. Duurdere, speciale cadeautjes zoals een fotoshoot, een mooie handtas of een nieuwe mobiele telefoon, zijn ook erg in trek. U kunt ook kiezen voor meer traditionele cadeautjes voor vrouwen, zoals Parfum, make-up, sieraden, een doos chocolade, verwendagen…. Veel vrouwen zullen dergelijke cadeautjes op prijs stellen. Als u een origineel cadeautje wilt geven en het hoeft geen goedkoop cadeautje te zijn, overweeg dan eens een van de volgende cadeaus:

 • Enorm veel keus via online warenhuizen
 • Nieuwe mobiele telefoon
 • parfums
 • Reisje
 • Cadeaubonnen
 • Lekkere fles wijn of een ander drankje
 • Luisterboek (boeken worden voorgelezen. Luisterboeken zijn te koop bij: Wehkamp)
 • e-Reader (om digitale boeken (e-Books) te lezen)
 • MP3 speler
 • Hotelbon

Traditionele cadeautjes voor vrouwen

Bij traditionele cadeautjes voor vrouwen denken we al snel aan parfum, make-up, een nieuwe handtas, badschuim, lekkere zeep, luxe chocola… Dergelijke cadeaus worden door zeer veel vrouwen gewaardeerd en zijn altijd leuk om te krijgen. Ook een nieuwe beurs, een hoesje voor een mobiele telefoon of een digitale camera, zijn cadeaus waar u een vrouw heel blij mee kunt maken. Voor een jonge vrouw denkt u misschien eerder aan make-up, een mobieltje of een fotoshoot, en voor een oudere vrouw kunt u misschien beter kiezen voor lekkere zeep, chocola, badschuim, een fotoboek of een leuk sieraad.

Kleding voor vrouwen

Als u kleding wilt kopen voor een vrouw, moet u vooraf een aantal dingen weten.

 • De kledingmaat
 • Lievelingskleuren qua kleding
 • Haar smaak

Kleding voor een vrouw kopen kan als cadeau geschikt zijn als u zeker weet dat het kledingstuk helemaal de juiste smaak is, bijvoorbeeld omdat u weet dat ze het kledingstuk heel graag zou willen hebben. Bewaar de bon zodat het altijd geruild kan worden als het kledingstuk achteraf toch niet bevalt.

Parfum

Bij parfum is de smaak ook belangrijk. Parfum kopen is leuk maar hier speelt persoonlijke voorkeur voor geur een grote rol. De een houdt van een licht fris parfum, de ander van bloemig en een derde houdt juist van een zwaar kruidig parfum, enzovoorts… Kleding of parfum kopen is alleen aan te raden als u precies weet wat de smaak van de vrouw is.

Boek, film of muziek als cadeau?

Boeken zijn als cadeau geschikt voor iedereen die van lezen houdt. e-Books zijn alleen zinvol als de persoon ook een e-Reader of iPad heeft. Verder kunt u natuurlijk ook altijd nog een muziek cd geven of een mooie film op dvd.


Tags: cadeautjes vrouw, cadeautje
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2013-09-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving