aanmeld knop
dot

Mijn Beste Tips voor Meer Bezoekers

smiley.jpg
Een webpagina is niks waard zonder klanten. Waarom energie steken in een weblocatie als geen mens er naar kijkt? Ik ben Maarten Vandeput en ik wil je helpen meer bezoekers naar je website te krijgen. Ik geef je 5 tips om meer bezoekers naar je website te krijgen.
  1. Schrijf artikels: Schrijf interessante en waardevolle artikels op artikel directories en zorg ervoor dat elk artikel de lezer ertoe aanzet om je website te bezoeken. Als je lezers je artikel aantrekkelijk genoeg achten, zullen ze ook jouw website gaan bezoeken.
  2. Een Blog starten: Een Blog is de ideale manier om mensen in aanraking te brengen met wat je te vertellen hebt. Blog over het onderwerp van je website. Telkens je een bericht plaatst, breng je iedereen hiervan op de hoogte met een ping. Ga ook reacties of commentaren zetten op overige blogs, beperk je niet tot van jezelf. Als je een dialoog aangaat op een ander blog, zullen de overige bezoekers ook jouw blog bezoeken.
  3. Betaald verkeer: Plaats betaalde advertenties om bezoekers te lokken. Betaal andere website eigenaren om een banner te zetten of ga aan de slag met AdWords van Google. Het kan zijn dat je moet betalen per vertoning (betalen voor elke persoon die je advertentie ziet) of dat je moet betalen per klik (betalen per persoon die op je banner of advertentie klikt en naar je website gaat).
  4. Sociale media: Wordt actief op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram,... en ga daar actief mee aan de slag. Als mensen je graag horen vertellen, zullen ze ook je webstek bezoeken.
  5. Offline Advertentiemogelijkheden: Vergeet niet dat je ook offline kunt adverteren voor je website. Gebruik flyers, naamkaartjes, zoekertjes en andere conventionele technieken om je website te promoten. Overhaal mensen om je website effectief te gaan bezoeken eens ze weer achter hun PC zitten.

Doorzetten loont

Je moet wat trainen om deze technieken onder de knie te krijgen maar ze zijn een voor een de inspanning waard. Ga ze niet allemaal samen toepassen maar leer ze een voor een kennen. Voor je het weet zal je een horde bezoekers naar je website trekken.

 

Hoe lang duurt het voor je effect ziet?

Google stuurt in het begin meestal niet veel publiek naar je website. Dit probleem heeft iedere splinternieuwe website en je zal gemiddeld 3 maanden moeten wachten voordat je ook met regelmaat iets zal verkopen.

 

Note redactie: Wil je meer weten over hoe veel bezoekers via Twitter naar je website kunt sturen? Misschien is dan Tweetadder een goede optie.


Tags: meer bezoekers naar je website, tips
Artikel geschreven door: marvinbelgium.
Publicatie datum: 2013-09-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving