aanmeld knop
dot

Win je ex op een verleidelijke manier terug

verliefd2.jpg
20 februari 2013 kreeg ik een sms'je van mijn vriend waarin stond: Het is uit! 15 mei 2013 kreeg een sms'je van mijn vriend waarin stond:'Neem mij alsjeblieft terug. Ik kan niet leven zonder jou!' In dit artikel onthul ik enkele tips hoe je een ex op een verleidelijke manier kan terugwinnen. Alles is namelijk mogelijk zolang je er zelf in geloofd.

Als het uit is met je ex, en je wilt je ex het liefste terug, wat moet je dan doen? 

 

Tip 1: Rouw

Je ex heeft het uitgemaakt. Gemengde gevoelens gaan door je heen. Ook besef je nog niet helemaal wat er gaande is. Maar een ding weet je zeker: Je wilt hem/haar terug. Het is belangrijk dat je in deze periode (4 weken lang) minimaal tot geen contact hebt met je ex. Het kan zijn dat jullie op een hele slechte manier uit elkaar zijn gegaan. Op dit moment geef ik je het advies: Laat de situatie voor wat het is. Met als motto: 'Uit het oog maar niet uit het hart!'

 

Tip 2: Analyseer

Gedurende deze periode zal je heel veel strijd meemaken, maar de bedoeling van deze periode is om alles op een rijtje te zetten. En om je ex de kans te geven om jou te missen en je in een ander daglicht te gaan zien. Rouw om de dingen die je verloren hebt. Je ex, maar ook delen van jezelf. Je ex heeft het namelijk uitgemaakt om de persoon die jij niet meer bent, of om de persoon die hij.of zij niet meer is. Achterhaal waar het fout is gegaan en wat jij moet veranderen om je ex terug te winnen.

 

Tip 3: Herenig

Zet jezelf weer centraal in je leven. Doe dingen die je leuk vind of her-ontdek nieuwe dingen. Het brengt namelijk vreugde in je hart waardoor je meer zult stralen. Zorg ervoor dat je weer de controle over je eigen leven krijgt. Zodat wanneer je weer in contact bent met je ex, je genoeg controle hebt om te starten met de methode om je ex weer terug te winnen. Wees de jager, maar ook de prooi..

 

Kan het nog goed komen?

Dat is een vraag die mensen met pijn om het verlies van hun geliefde na een relatiebreuk, zich maar al te vaak afvragen. Een ding is zeker: Het is mogelijk als je in actie komt! Bij mij is het ook gelukt met een stap-voor-stap-methode. Ik gaf niet op maar hield vast aan mijn hartverlangen.


Tags: terugwinnen ex, gedumpt, verleiding
Artikel geschreven door: Advisor.
Publicatie datum: 2013-09-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving