aanmeld knop
dot

Stappenplan voor geld verdienen met beleggen

bedrijf zakelijk.jpg
Denkt u dat beleggen alleen bedoeld is voor intelligente mensen die de hele dag met hun telefoon achter de computer zitten te kijken naar de cijfers op hun beeldscherm? Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig gaat dat niet meer op. Mede door het internet zijn er veel meer mogelijkheden om kennis op te doen. Nu kan iedereen belegger worden!
ComputerComputer

Tegenwoordig kunt u voor elke interesse wel terecht op het internet. En zo ook voor beleggen. Typ het maar eens in op Google; u wordt werkelijk doodgegooid met websites die u verzoeken om bij hen een account te openen. Maar hoe moet u nou weten waar u de meeste winst behaalt en hoe groot de bijbehorende risico's zijn? U kunt het onderbrengen bij een tussenpersoon, die biedt u een zekere garantie... of begint u er dan liever maar helemaal niet aan? Een veel handiger optie is om er zelf mee aan de slag te gaan.

 

Een kant-en-klaar stappenplan naar succes

Het is moeilijk om zonder hulp de beleggingswereld in te stappen en maar te hopen dat alles goed verloopt. Ja natuurlijk, er zit altijd wel een risico vast aan het investeren op de beurs, als u het slim aanpakt kunt u dat risico echter minimaliseren. Gelukkig zijn er mensen die u op de goede weg kunnen helpen. Chris Boon is een actieve belegger, die naast zelf handelen, ook medebeleggers coacht. Tevens is hij de oprichter van de Online Trading University, een online leerschool voor beginnende alwel voor ervaren beleggers.

 

De Online Trading University

Dit is een website waar u door middel van ruim 20 modules stap voor stap dichter bij het behalen van uw doelen komt. Er is zelfs een module waar u wordt geholpen om deze doelen voor uzelf te stellen. Er is veel interactie tussen de leraar en de leden van de website, waardoor het voor u gemakkelijk wordt om vragen te stellen en eventuele problemen online te bespreken. Dit kan via een besloten facebookgroep, het forum of zelfs live tijdens een webinar. In deze laatste wordt nog extra ingegaan op de modules en op de vragen van de leden. De webinar wordt wekelijks gehouden en ook opgenomen, zodat u het later nog eens terug kunt zien.

 

De modules

Iedere module omvat een aantal artikelen, video's en/of rekenmodellen. Een aantal van deze modules ziet u hieronder kort weergegeven:

  • Een vragenlijst: om erachter te komen welke kennis u al heeft van het online beleggen en op welke gebieden u zich nog kunt ontwikkelen.
  • Een businessplan: alleen als u weet wat u precies wilt bereiken, kunt u bepalen welke keuzes u het best kunt maken om uw doelen te behalen.
  • Breintraining: denken als een handelaar.
  • De psychologie: manieren om te voorkomen dat u zichzelf door persoonlijke obstakels saboteert.
  • Technische analyse: hoe zal de markt zich ontwikkelen en wanneer is dat juist gunstig voor u.
  • Handelsstrategie: het creëren van een systeem dat bij u past.
  • Evaluatie en optimalisatie: het van tijd tot tijd controleren of uw systeem nog goed werkt.
  • Risk and money management: Het realiseren van een optimaal resultaat door het verkleinen van de risico's.

Waarom deze cursus volgen?

Zoals al eerder vermeld is er op Google erg veel informatie te vinden over beleggen. Om deze informatie op het goede moment toe te passen, is een stuk lastiger. De cursus van de Online Trading University leert u het vinden van de juiste strategie en de handelstechnieken en formules in de juiste volgorde te gebruiken. U kunt de stappen volledig in uw eigen tempo doorvoeren en terwijl u leert, wordt u online ondersteund door zowel Chris Boon, de cursusgever, als de andere leden van de training. U zult niet meer in het duister tasten wat betreft de keuzes die u zult maken tijdens het beleggen. Meer informatie over de Online Trading University


Tags: online leren beleggen, trading university, chris boon
Artikel geschreven door: ammehoela.
Publicatie datum: 2013-09-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving