aanmeld knop
dot

Penny tijdschrift over paarden

paard2.jpg
Penny is een leuk stripblad over paarden en pony's. Waarschijnlijk is het oorspronkelijk bedoeld voor meisjes, maar sommige jongens en zelfs volwassenen vinden het ook nog leuk om te lezen. Penny verschijnt één keer in de veertien dagen en wordt uitgegeven door uitgeverij Holco Publications Inn Alkmaar.

Penny is een populaire strip over paarden en pony´s. Meestal zit er een verrassing bij het blad. Dat cadeautje is afgestemd op meisjes, hoewel Penny zeker niet alleen door meisjes gelezen wordt. De doelgroep is echter meisjes die erg dol zijn op paarden, paardrijden en pony´s,

 

Wat mag je verwachten van de Penny?

 • Op de voorkant van de penny staat altijd een leuke foto.
 • Als inleiding is er altijd een verhaaltje van Rakker. Rakker is een grappige shetlandpony die allerlei streken uithaalt en die veel avonturen beleeft met zijn bazinnetje Mathilde en z'n vriendje Kobus.
 • Er staan altijd vaste verhalen in zoals horsepital en Stal Penny
 • Je kunt ook zelf een leuke foto insturen van je eigen paard of pony,of die van een vriendin, een manegepony of je verzorgpony.
 • Verder staan er leuke puzzels in en handige tips voor de verzorging van je paard of pony.
 • Als je lid bent van de Penny kun je via penny.nl je eigen profiel aanmaken. Het profiel heb je onder andere nodig om pegels te verdienen met spelletjes.
 • Als je genoeg pegels hebt verdiend kun je die inwisselen voor cadeaus bij de penny shop.
 • Ook kun je via Penny.nl meedoen aan wedstrijden of de geboorte van een veulen volgen.

Abonnementen

Er zijn drie soorten abonnementen:

 • Start abonnement. Een start abonnement bestaat uit 6 nummers, en is bedoeld om te kijken of je het blad echt de moeite waard vindt. Het kost (prijzen september 2013) €16.50
 • 12 edities abonnement. Een 12 edities abonnement kost € 38,-
 • 24 edities abonnement. Een 24 edities abonnement kost € 76,-

Penny posters en Penny cadeautjes

Daarbij krijg je natuurlijk bijna altijd een leuke verassing, en in ieder geval elke keer een leuke poster. De poster bevindt zich in het midden van het blad. Als je de Penny in de winkel koopt, moet je vaak wat extra betalen voor de verrassing die erbij zit.

 

Penny pakketten

Er bestaan ook diverse pakketten, zoals bijvoorbeeld een zomerpakket. Het zomerpakket bestaat uit:

 • Penny zomerboek
 • Penny schoolagenda
 • Penny schriften

Hoe kom je aan zo'n pakket?

Soms krijg je een pakket als je een abonnement neemt. Dit is wel afhankelijk van het type abonnement dat je neemt. Bij elk type abonnement krijg je iets anders. Als je al lid bent van de Penny, krijg je een aparte brief bij de Penny met daarin een aanbieding voor een pakket of iets anders. Soms kun je voor zo'n pakket ook terecht in de winkel of in de Pennyshop.

In de winkel zijn ook pakketten met oude nummers van Penny te koop.

 

Wat is Pennnyshop?

Pennyshop is een online winkel waar je van alles kunt bestellen. Van tijdschriften tot toegangskaarten en sieraden. Penny is namelijk veel meer dan alleen lezen. Het is echt de moeite waard!

 


Tags: Penny tijdschrift, Pennyclub, Pennyshop, Pennys strips
Bronnen: Penny tijdschrift
Artikel geschreven door: Opoefiets.
Publicatie datum: 2013-09-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

DickBos - 2013-09-13 23:02:40  
Leuk artikel!Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving