aanmeld knop
dot

Skelet kopen?

schedel.jpg
Skeletten worden regelmatig gezocht. Het kan om medische redenen zijn, voor scholing, of puur uit interesse voor het (menselijk) lichaam. Skeletten zijn er in vele soorten en maten, menselijke skeletten of skeletten van dieren. IN dit artikel meer over het skelet en over de mogelijkheden om skeletten te kopen.

Skeletten zijn interessant om te bekijken. De botten van mens of dier worden zodanig opnieuw in elkaar gezet at een duidelijk beeld ontstaat van het skelet. Men kan deze gebruiken voor scholing, bijvoorbeeld bij medische opleidingen of gewoon op school in de Biologielessen.

 

Wat voor skelet zoekt u?

Als u een skelet van het menselijk lichaam zoekt Zijn deze te verkrijgen in verschillende houdingen, namelijk:

  • liggend
  • staand
  • hangend
  • met of zonder aanhechting van spieren
  • echte botten of namaakbotten

Echt of namaak geraamte?

Echte skeletten van echte botten van een mens, worden waarschijnlijk moeilijker verkregen, mogelijk wordt het geraamte veelal verkregen via mensen die hun lichaam na hun dodo afstaan aan de wetenschap. Oude skeletten kunnen natuurlijk ook gevonden zijn. Geraamtes van dieren zijn makkelijker te verkrijgen en waarschijnlijk ook minder prijzig. Hoe zeldzamer het dier, hoe moeilijker te vinden (en ook hoe duurder ) het geraamte zal worden. Kunststof geraamtes zijn afgietsels van originele skeletten en dus heel echt om te zien. Men kan dergelijke geraamtes tegenwoordig perfect namaken.

 

Schedel kopen

Een losse mensenschedel is vaak prijzig, maar ze zijn wel te koop. Ook namaakschedels van kunststof zijn te koop, en voor een wat meer betaalbare prijs.

 

Anatomie

Met een skelet (er zijn grote en kleine modellen) leert men veel over de anatomie van dier of mens. Dit kan aangevuld worden met:

  • anatomische posters
  • anatomische modellen (Torso)
  • boeken
  • videomateriaal
  • overige

Tags: skelet kopen, skeletten, geraamte, anatomie, dier, mens, botten, schedel
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2013-09-20
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving