aanmeld knop
dot

Jongerenvakantie

Kamperen.jpg
Veel gezinnen gaan al met hun kind op vakantie van jongs af aan. Lekker even een paar weken genieten van wat hogere temperaturen en dan even niet aan het werk of school hoeven denken. Als je nog wat jonger bent dan ga je vaak met je ouders mee op vakantie. Na vele jaren op vakantie met ouders zit het er voor kinderen toch aan te komen dat zij een keer zonder hun ouders op vakantie gaan. Zij gaan dan vaak met vrienden op reis om hun eerste vakantie zonder ouders mee te maken.

Vaak kiezen jongeren er in hun eerste jaar zonder ouders nog voor om toch in Nederland te blijven. Ze kiezen dan bijvoorbeeld voor Terschelling of Texel om op een camping te gaan staan met hun vrienden. Er zijn veel campings die al van te voren tenten hebben opgezet en die dan door verhuren aan groepen jongeren die voor het eerst zonder ouders op vakantie gaan. Ook Renesse in Zeeland is een populaire bestemming voor jongeren die voor het eerst op vakantie gaan zonder ouders.


Vakantiekamp

Ouders kunnen er natuurlijk ook voor zorgen dat hun kinderen al op een jonge leeftijd een vakantie beleven zonder dat zij daar bij zijn. Zij kunnen hun kinderen dan bijvoorbeeld op een kamp sturen waar de kinderen begeleid worden en ook nog eens leuke dingen doen op hun vakantie. De activiteiten die tijdens zo'n kamp beoefend worden kunnen heel verschillend zijn. Zo heb je bijvoorbeeld paardrijd kampen voor veelal meiden die deze sport beoefenen. Een kamp waar merendeels jongens aan mee doen is bijvoorbeeld een voetbalkamp.


Jongerenreizen

Als de jongeren op een wat oudere leeftijd komen en zij ook nog eens zelf geld verdienen dan kunnen zij op vakantie gaan naar het buitenland. Zo hebben tegenwoordig heel veel jongeren hun eerste buitenlandse vakantie mee gemaakt in Lloret de Mar, een Spaanse kustplaats. Maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere toffe vakantiebestemmingen die door de jongeren bezocht kunnen worden. Je kan bijvoorbeeld naar Griekenland reizen en daar Chersonissos bezoeken om een feestvakantie te vieren. Je kunt ook naar Bulgarije op vakantie gaan door naar de populaire vakantiebestemming Sunnt Beach af te reizen.


Last Minute

De vliegtickets die de jongeren bij een vakantie boeken zitten vaak inbegrepen bij de prijs voor de huur van een hotel of appartement. Zo kunnen zij van te voren bepalen hoeveel de reis en het verblijf bij elkaar zou mogen kosten. 


Tags: jongerenvakantie, reis, vakantiekamp, last minute
Artikel geschreven door: Nathalie.
Publicatie datum: 2013-09-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving