aanmeld knop
dot

Op vakantie naar Curacao

Spanje.jpg
Als liefhebber van de zon zou een vakantie naar Curaçao zeker hoog op uw verlanglijstje horen te staan. Maar wat heeft het eiland eigenlijk allemaal te bieden? Wat valt er te beleven en wat zijn de toeristische trekpleisters op het eiland?

Gek eigenlijk, zo'n mooi eiland dat nauwe banden heeft met Nederland terwijl het in de verste verte niet op Nederland lijkt. Zodra je landt op Hato Airport krijgt je direct het vakantiegevoel. De aanblik van het mooie blauwe zeewater en de aangename temperatuur brengt je al gelijk naar hogere sferen en je staat aan het begin van een roes die, al naar gelang de duur van je vakantie, één, twee of misschien wel drie weken gaat duren. Curaçao staat bekend om de tropische stranden, de heerlijke sfeer, het prachtige weer, de schitterende zee, de adembenemende flora en fauna en natuurlijk de rijke cultuur. Verder weet u zich omringd door hartelijke, levenslustige mensen die weten wat het is om van het leven te genieten.

 

 

Strand Curaçao

Op Curaçao kun je lekker naar het strand gaan en je daar de gehele dag vermaken. Je kunt gaan zonnen, zwemmen of snorkelen in de zee of de badgasten bekijken vanaf de kruk bij een van de vele barretjes of vanaf het terras van een restaurant of hotel. Er zijn verschillende eetgelegenheden in Curaçao waar u een prima maaltijd kunt nuttigen en daarna kunt u genieten van het bruisende nachtleven van Curaçao.

 

Bezienswaardigheden

Maar het voormalige Nederlandse eiland heeft veel meer te bieden dan alleen zon, zee, strand, eten en drinken. Ook op cultureel vlak zijn er verschillende bezienswaardigheden in en rondom Curaçao. Ook kunt u vanaf vliegveld Curaçao naar de andere eilanden in de buurt vliegen. Zo kunt u niet alleen ontdekken wat Curaçao allemaal te bieden heeft, maar kunt u ook eilanden als St Maarten en Bonaire een bezoekje brengen.


Tags: Curacao, bezienswaardigheden
Artikel geschreven door: contentwriter.
Publicatie datum: 2013-09-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving