aanmeld knop
dot

Springkussens

dreamstime_xs_24417372.jpg
Springkussens met veiligheidsnet, zonder veiligheidsnet, wel ingebouwd, niet ingebouwd. Er zijn allerlei mogelijkheden hoe je een springkussen tegen kunt komen. Springkussens zijn te verkrijgen in allerlei verschillende maten en vormen.

Je hebt bijvoorbeeld ronde springkussens, maar ook vierkante of rechthoekige springkussens. Daarnaast kun je de grote ook bepalen, dit is afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt.

 

Veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk bij een springkussen. Alle springkussens voldoen dan ook aan de veiligheids voorschriften. Een springkussen kun je vergelijken met een trampoline.

 

Als je een trampoline niet ingebouwd hebt en ook niet beschikt over een veiligheidsnet, dan kunnen kinderen er gemakkelijk vanaf vallen. Daarom wordt er geadviseerd om je trampoline of in te bouwen of aan te schaffen met een veiligheidsnet. Kies je ervoor om een veiligheidsnet te gebruiken, dan is het belangrijk dat je de onderkant ook beveiligd met een net. Hierdoor kunnen andere kinderen niet onder de trampoline komen.

 

Spelen

De meeste kinderen houden van buiten spelen, wat erg goed is voor hun ontwikkeling. Sommige kinderen spelen liever samen en andere liever alleen. Vaak bedenken ze allerlei verschillende spelletjes wanneer ze aan het spelen zijn, dit geldt ook voor wanneer ze aan het springen zijn.

 

Extra’s

Er zijn een aantal extra’s mogelijk. Zo zijn er schoenenzakken mogelijk waar de kinderen gemakkelijk hun schoenen in kunnen doen voordat op het springkussen mogen. Daarnaast zijn er ook randen, hoezen en ook verlichtingsmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat het materiaal extra veilig is en/of langer mee kan gaan. Vergeet niet om je springkussen in de winter naar binnen te halen, hierdoor zal je springkussen (of trampoline) langer mee gaan.


Tags: springkussen, kinderfeestje,
Artikel geschreven door: JPonline.
Publicatie datum: 2013-10-01
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving