aanmeld knop
dot

Smartphone in de auto.

logo-tekst.jpeg
Het is een stuk eenvoudiger geworden met een smartphone in de auto, had je enige tijd terug nog een aantal apparaten nodig om bereikbaar te zijn én je weg te vinden is dit nu echt helemaal geïntegreerd in 1 apparaat.

Laptop, navigatie én telefoon zitten allemaal in een apparaat, het scheelt in ieder geval een heel gedoe met draden. En heb je een beetje navigatie deal hoef je deze nooit zelf te updaten en heb je dus altijd de juiste informatie op zak. Zelfs een aantal ingebouwde apparaten in de auto worden overbodig, is het niet prettiger om alvast je bestemming thuis op de bank in te voeren dan dat je in de auto je in aller handen moeilijke bochten moet gaan draaien om de navigatie te kunnen bedienen.

 

Veiligheid

Of met de smartphone de veiligheid helemaal gediend is, is nog de vraag, hoe verleidelijk is het niet om toch even je mail te checken, even die foto's op facebook te bekijken of even de tweet of whatsapp te lezen. De politie belooft hoge boetes voor de personen die al rijdend de smartphone gebruiken waar hij eigenlijk voor is. In onopvallende politie wagens uitgerust met cameras speuren ze de weg af naar overtreders.gemaakt. Natuurlijk is het verstandig om de telefoon in een hoesje of een cover te plaatsen zodat hij tijdens het autorijden goed beschermt is. 

 

 

Natuurlijk zijn er prachtige automerken covers te krijgen zodat je in stijl blijft van je auto of van je favoriete auto merk. Maar zorg bovenal dat de smartphone goed en veilig bevestigt is.

 

 

 

 

Eenvoudig

Het kan zo eenvoudig zijn, net als je navigatie plaats je de telefoon gewoon in een autohouder die aan het raam of het dashboard bevestigt is. Heel overzichtelijk en onder handbereik. Natuurlijk moedigen we het gebruik van de andere app's niet aan maar ze zijn wel makkelijk te bereiken en je houdt het gezicht op de weg. Ook met hoesje of cover passen ze in de houder zodat het snel geplaatst of verwijderd is, zo eenvoudig kan het zijn. Natuurlijk zijn er allerlei types te verkrijgen, maar een houder die stabiel en trilvrij blijft tijdens het rijden en een zuignap van goede kwaliteit is wel erg belangrijk, niet alleen voor de leesbaarheid maar zeker ook voor de veiligheid, een houder die zomaar van het raam valt zal je zeker een schrik effect geven wat zeer gevaarlijk kan zijn en tot ongelukken kan lijden.


Tags: autohouder, veiligheid en verkeer, telefoon en verkeer
Bronnen: aanbiedingenshop.com
Artikel geschreven door: aanbiedingenshop.com.
Publicatie datum: 2013-10-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving