aanmeld knop
dot

Ex terugkrijgen, tips!

gebroken hart..jpg
Verliefd, verloofd, geschieden... Als je je ex kwijt bent zit je vaak diep in zak en as. Liefdesverdriet doet pijn, en je wilt je ex terug. Maar hoe? Is er een manier die je kan helpen om je ex terug te krijgen? Jazeker, er zijn wel degelijk zaken die je daarbij kunnen helpen. In dit artikel tips om je ex terug te krijgen.

Als je ex besloten heeft de relatie te verbreken, kan je met sterke gevoelens van liefdesverdriet kampen. Je verlangt naar je ex, meer als ooit tevoren en het laat een wond achter dat het voorbij is. Als je nog heel veel van je ex houdt en je wit hem/haar terugwinnen, doe dan in elk geval een aantal dingen niet. Zoals:

 • loop hem/haar niet achterna (dit roept namelijk irritatie op en werkt averechts)
 • klets niet achter de rug van je ex negatief, maar praat juist positief
 • neem verantwoordelijkheid voor je eigen aandeel in de breuk, dus zeg bijvoorbeeld: ik heb het niet altijd goed gedaan, niet genoeg begrip getoond, ik reageerde wel eens verkeerd (enzovoorts). Want besef dat alles wat je zegt, via een omweg je ex ter ore kan komen, dus zorg dat je ex dan denkt: 'Oh, zei hij/zij dat? Dat doet me wel goed.' Als je namelijk negatief over je ex praat, zal hij/zij je zeker niet snel terug willen.
 • Geef je ex de ruimte en laat hem/haar een tijdje met rust. Als je ex aangeeft even geen contact met je te willen, doet dat pijn, maar het is wel heel belangrijk om die wens te respecteren. Veel mensen met een gebroken hart maken de fout om die wens niet te respecteren. ze gaan dan toch Whappen, bellen, op bezoek, enzovoorts. Je ex kan zich daar flink aan ergeren met als gevolgd at de verwijdering groter kan worden. Door je ex echt even met rust te laten kan je ex ook gaan ontdekkend at hij/zij jou begint te missen. Bovendien kom je veel zelfstandiger over als je even niets laat horen. Je zegt daarmee: ik respecteer jouw wensen. Er is ook een ex-terug methode ontwikkeld, en je kunt daar meer lezen over het terugkrijgen van je ex, en een stappenplan hanteren.

Je ex terugkrijgen, hoe lukt je dat? Relaties eindigen om vele redenen. Dagelijks echter komen ook vele gebroken harten weer bij elkaar om weer te helen. Of jouw ex nog bij je terug kan komen, is afhankelijk van een aantal zaken, zoals bijvoorbeeld:

 • Waarom is de relatie verbroken?
 • Geeft je ex nog om jou?
 • Ben je bereid je ex te accepteren zoals hij/zij is?
 • is je ex bereid jou te accepteren hoe jij bent?
 • Zijn er bijkomstige problemen zoals geldzorgen of verslaving, geweld of extreme jaloezie
 • enzovoorts

Geen een mens, geen een koppel, en daarvoor: geen een relatie is hetzelfde. Als gevolg daarvan is ook een relatiebreuk nooit hetzelfde. Het is dus niet mogelijk om een kant-en-klaar handleiding te bieden die altijd werkt om elke ex terug te krijgen. Als het zo gemakkelijk was zouden mensen altijd bij elkaar blijven. Maar er is wel een methode ontwikkeld die menig stel weer bij elkaar gebracht heeft, eenvoudig omdat het zeer goede technieken en tips bevat om te handelen als je je ex terug wilt winnen. Zo spreekt het voor zich dat:

 • je ex sneller bij je terug zal komen als hij/zij weer verliefd op ju gemaakt kan worden
 • je ex eerder naar je zal gaan verlangen als je hem/haar niet stalkt
 • je ex jou meer zal waarderen als je geen kwaad over hem of haar spreekt nadat het uit is
 • enzovoorts

Als je ex contact zoekt met jou

Als je ex jou weer belt of bezoekt etc..., dan kan dat een goed teken zijn dat hij/zij nog niet helemaal los is van jou. Het kan natuurlijk ook beteken dat je ex gewoon de laatste losse eindjes wil afronden, zoals het ophalen van spullen die nog bij jou of haar/hem liggen, of andere praktische zaken.


1.) Gebroken hart? Tips tegen een gebroken hart
2.) Liefdesverdiet verwerken. Hoe?
3.) Liefdesverdriet verwerken, stap voor stap!
4.) Liefdesverdriet. Verwerken. Tips!


Tags: ex terug krijgen, ex terugkrijgen, ex terug tips, relatie, tips om je ex terug te krijgen
Artikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2013-10-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving