aanmeld knop
dot

Apple desktop Powermac G4 3.1. blijft een super huiscomputer!

zm.jpg
Er zijn al vele Apple's ontwikkeld, toch blijft de Apple Powermac G4 de uniekste. De buitenkant van de Apple G4 desktop ziet er erg modern en luxe eruit. Vergeleken met de andere desktops blijft Apple G4 desktop, om die redenen in beginsel het uniekst voor menigeen.
ComputerComputer

Apple Powermac G4. 3.1. desktop

De Apple Powermac G4 desktop heeft een aparter design, dan de andere merk desktops van tegenwoordig, maar ook vergeleken bij de desktops van vroeger. Apple G4 desktop is welliswaar niet de nieuwste desktop van Apple, maar toch blijft het design een stukje goud. Tenminste, voor heel

wat mensen die deze desktop kennen en ermee gewerkt hebben. Verder heeft het ook nog interessante mogelijkheden.

 

Bedrijven en particulieren

De Apple Powermac G4 desktops worden helaas niet meer zo vaak door mensen en particulieren thuis gebruikt. Hij is nog wel vaak vinden in/bij bepaalde bedrijven, waar de desktop hard gebruikt wordt om bijvoorbeeld de administratie bij te houden en eventueel internet voor kort gebruik. Toch blijft de Apple desktop ook handig voor thuis gebruik.

 

Intern

Er is zeker niets mis met een Apple Powermac G4 desktops, ze kunnen zelfs veel meer dan dat je denkt. Bijvoorbeeld administratie bijhouden is toch wel veel en dat kan een Apple Powermac G4 zeker aan.

 

Extern hardware

Het uiterlijk van deze desktop is een lust voor het oog. Men kan dan ook ´helemaal weg weg´ zijn van de Apple G4 desktops. Daarbij heb ik het dan puur over het uiterlijk van de desktop. De aan en uit knop is bijvoorbeeld prachtig. Het blijft branden, terwijl je computer uitstaat, dit is en blijft handig voor, als je bijvoorbeeld s' nachts in het donker, toch je computer en bureau in een ommezwaai terug kunt vinden!

 

Veiligheid

Van vele heb ik gehoord dat Apple sterk beveiligd is tegen virus en dergelijke ellendige toestanden. Ikzelf heb op dit moment Windows 8 en heb daar wel problemen mee, een ander vertelde dat het met Apple anders gaat. 

 

Voordeel

Stel dat jij wel thuis aan het werk gaat, dan is een huiscomputer natuurlijk handig. Ook bijvoorbeeld in de volgende gevallen is een huiscomputer erg handig:

  • Als een oefen/leercomputer voor je kind, om dan vervolgens met je kind aan het werk te gaan met internet. Leren hoe het wel en niet moet, zelf de geschiedenis (en dergelijke informatie) bijhouden. Voor je kind vanaf 5/6 jaar, zou het leerzaam kunnen zijn, bijvoorbeeld om leerzame kleuterprogramma's te downloaden. En deze samen te spelen en oefenen met je kleintje.
  • Voor je zaak/bedrijf, om de bedrijfsadministratie bij te houden voor je bedrijf of zaak.
  • Als thuiswerk computer, werken met een Apple desktop is ook een voordeel.
  • Als een starter computer (om nog internet aan te leren en leren ermee om te gaan)
  • Om eigen administratie en persoonlijke korte zakelijke administratie uit te voeren.

(Soms staat er een De Apple Powermac G4 desktops op Marktplaats.)


Tags: merk, apple, powermac, desktop, g4, De Apple Powermac G4 desktops
GamesGamesArtikel geschreven door: iWrite.
Publicatie datum: 2013-10-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving