aanmeld knop
dot

Afvallen, de sleutels tot succes

club-sandwich.jpg
Wil je nooit meer onzeker zijn over je lichaam en op een gezonde manier afvallen? Dan is het Zelfslank plan van Yvonne misschien een perfect plan voor. Met dit plan leer je de 4 sleutels tot gewichtsverlies kennen. In dit artikel leer ik je meer over dit plan. Afvallen is eenvoudig, maar het gewicht eraf houden is moeilijk.

Veel mensen hebben een verkeerde opvatting van gezond eten. Veel en snel kilo's kwijtraken is een droom van veel mensen, en veel mensen denken dat het onmogelijk is omdat ze al zoveel 'methodes' geprobeerd hebben zonder succes. Maar integendeel, kan iedereen met dit 'zelfslank programma' kilo's kwijt raken op een gezonde manier.

 

Geheim 1 om snel af te vallen

Een groot probleem voor veel mensen zijn eetbuien. Veel mensen met overgewicht hebben hier last van en komen hierdoor ook aan. Het is wetenschappelijk bewezen dat je door eetbuien het snelst in korte tijd aankomt. Maar hoe komt het dat je een eetbui hebt? Dit komt doordat je lichaam niet alle voeding heeft gekregen die het nodig heeft, dus op een gegeven moment schreeuwt je lichaam om voedsel. Het geheim is dus bij dit dieet dat je niet weinig moet eten maar veel moet eten om je lichaam de benodigde voedingstoffen te geven.


Geheim 2 om snel af te vallen

Je wordt dikker door een onstabiele suikerspiegel, als je suikerspiegel wel stabiel is zorgt dit ervoor dat je minder snel dik wordt. Mensen met veel eetbuien, hebben een suikerpsiegel met pieken en dalen. Om dit te voorkomen zijn vele tips en handige manieren te leren maar dat wordt uitgebreid uitgelegd in het zelfslank plan.


Geheim 3 om snel af te vallen

Doorzettingsvermogen speelt een grote rol in het afval proces, veel mensen haken af tijdens een dieet dat ze volgen om de volgende redenen:

  • veel eetbuien door te weinig voeding
  • geen zichtbaar resultaat
  • geen gezond dieet

Maar doorzettingsvermogen komt vanzelf, met het Zelfslank Plan krijgt je lichaam genoeg voeding binnen zodat je eetbuien weg gaan of minder worden. Je hebt al snel zichtbaar resultaat, wat heel motiverend is. Je hebt dan iets positiefs in handen waar je mee verder wilt gaan omdat je een slank mooi lichaam wilt krijgen. Motivatie komt vanzelf en als je die eenmaal hebt is het afvallen ineens een stuk makkelijker. Je kunt het zelfslank plan risicovrij te proberen


Tags: afvallen, dieet, zelfslank, gewichtverlies, dik, overgewicht
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: .
Publicatie datum: 2013-10-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving