aanmeld knop
dot

In no-time je ex terug krijgen

gebroken hart..jpg
Je ex terug krijgen in no-time? Het kan! Met speciale training en uitleg over de psychologische aspecten binnen het liefdesleven. Als je heel veel verdriet hebt van het verlies van je ex wacht dan niet langer en zoek naar de beste manier om liefdesverdriet te verwerken. Net als verliefdheid is liefdesverdriet ook een emotionele aangelegenheid. Als je verliefd bent is de blijdschap vaak groot, bij liefdesverdriet ben je juist erg somber.

Mijn vriendin maakte het uit. Ze zag het niet meer zitten en toen ze het uitmaakte, zag ik het ook niet meer zitten. Ik was kapot ervan. Ik wilde haar terugwinnen dus ik begon op het internet een beetje dingen op te zoeken. Ik kwam redelijk wat nuttige tips tegen maar eigenlijk werkten ze allemaal niet zoals ik wilde. Totdat ik een programma tegen kwam genaamd: Hoe krijg ik mijn ex terug?


Stel je eens voor weer samen te zijn met je ex

  • Je kunt weer gezellig samen zijn
  • Gezellig een filmpje kijken en lekker tegen elkaar aan liggen
  • Leuke activiteiten doen met je liefde
  • Weten wat er mis ging en dit nu kunnen voorkomen

Wil je dit ook weer allemaal met je ex beleven? Natuurlijk wil je dat dus lees dit artikel goed door. Misschien helpt het jou ook.

 

Aantrekkingskracht

Wat veel mensen niet begrijpen is dat liefde iets psychologisch is en dat het gaat om aantrekkingskracht. Als de een zich niet aangetrokken voelt tot de ander dan gaat het niks worden. Maar stel nou dat jij weet hoe je aantrekkingskracht kan generen, dan zou je veel zelfverzekerder door het leven gaan en dan kan jij je ex misschien weer gaan terug winnen.  

 

Herken jij jezelf hierin?

  • Je loopt constant te kijken of je een nieuw berichtje hebt van je ex
  • Je voelt je futloos en je hebt nergens zin in
  • Je bent bang dat je ex een ander vindt
  • Je kijkt vaak op de social media page van je ex
  • Je voelt je vaak depressief
  • Je denkt dat je geen kans meer maakt bij je ex

Dit zijn verkeerde opvattingen of gevoelens die je hebt uit verdriet, angst en verlangen. Mensen met liefdesverdriet zijn vaak geneigd hun ex te stalken, er alles aan willen doen om hun ex terug te winnen, maar dan op de verkeerde manier, zoals: de ex een schuldgevoel proberen aan te praten of de ex smeken om terug te komen. Dit zijn de domste dingen die je kunt doen en ze zullen je zeker niet helpen.

Het geheim is dat je zelfverzekerder moet worden en aantrekkingskracht moet kunnen genereren. Wil je dit leren net zoals ik heb gedaan kijk dan eens bij: liefdesverdriet begrijpen

 

Ik wil je geen valse hoop geven, slechts wel wat hoop. De methode werkt alleen als je ex nog om je geeft en als jouw ex jou ook mist. Als je ex echt niet meer wil, of als je ex een ander heeft, of je ex geeft duidelijk aan dat het echt helemaal voorbij is tussen, dan helpt deze methode zeer waarschijnlijk niet.

 

Ex terugkrijgen, tips!
Gebroken hart? Tips tegen een gebroken hart
Liefdesverdriet verwerken. Hoe?
Liefdesverdriet verwerken, stap voor stap!


Tags: ex, aantrekkingskracht, je ex terug
Artikel geschreven door: NikKloosterboer.
Publicatie datum: 2013-10-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving