aanmeld knop
dot

Fitness programma met kettlebell

dreamstime_xs_18612604.jpg
Wil jij ook thuis fitnessen wanneer het jou uit komt? Heb je geen dure fitness apparaten? Dat is ook niet meer nodig met de kettlebell en de vijf daarbij horende DVD's. Dit is het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland.

Wat is een kettlebell?

Het is een gietijzer gewicht met een handvat eraan, deze kettlebell weegt 8 kg maar er zijn veel verschillende gewichten om mee te trainen. Het trainen wordt als prettig ervaren.


Wat train je met de kettlebell?

Een kettlebell training is een kortdurende maar explosieve training en heeft bij juist gebruik een zeer groot maar positief effect op het lichaam. Over het algemeen wordt er voor deze vorm van trainen gekozen om spieren te ontwikkelen en om af te vallen, uiteraard ook om aan de lichamelijk conditie te werken. Het is ook te gebruiken bij revalidatie. Door te fitnessen met de kettlebel kun je afslanken, je spiermassa vergroten en je conditie verbeteren. Je hebt zo veel verbranding dat alles snel verbeterd. Het vergt wel discipline om dagelijks te trainen, of enkele keren per week.

 

Makkelijk sporten

De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig. Het is het belangrijkste dat je de oefeningen goed uitvoert. Daarom is het zaak er de tijd voor uit te trekken en de oefeningen stap voor stap opvolgt.

 

Hoelang kan ik trainen met de DVD's?

Per DVD kun je 6 tot 8 weken trainen. De oefeningen worden per DVD opgebouwd zodat je het niveau aan kan. Met de laatste DVD kun je nog jaren doortrainen, dit omdat dit het eindniveau is en je hiermee fit blijft.

 

Wat zijn de voordelen van de kettlebell?

  • De oefening zijn snel te leren en niet te moeilijk.
  • De training neemt niet veel tijd in beslag omdat hij zo intensief is. 
  • De Kettlebell slijt niet, is makkelijk mee te nemen en kun je overal gebruiken

Wat moet ik nu nog doen?

Je hoeft nu alleen nog maar de kettlebell met de DVD's te kopen! Klik hier en je wordt automatisch doorgestuurd naar de site om de kettlebell te kopen.


Tags: fitness programma, kettlebell, workout, thuis fitnessen, afslanken
Artikel geschreven door: Barcelona4a.
Publicatie datum: 2013-10-31
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving