aanmeld knop
dot

Mijn ervaringen met Google Adsense.

logo-tekst.jpeg
Een centje bijverdienen online. Klinkt makkelijk, maar is het dat ook? Er zijn veel bedriegers en sites te vinden op het internet. Betalen ze allemaal uit? Zit er een addertje onder het gras? Een tip: vragen ze om eerst geld te betalen, dan is het een scam. De bedoeling is dat je gaat verdienen, niet dat je gaat betalen. Klinkt logisch, toch?
ComputerComputer

Mijn persoonlijke ervaringen met Adsense.

Ik moet eerlijk bekennen, mijn eerste ervaring om uberhaupt een Google Adsense account aan te maken waren negatief. Ik snapte er niets van en hield het dan ook even voor bekeken. Na een paar goede ervaringen gehoord te hebben van anderen, probeerde ik nogmaals en ditmaal wees het zichzelf uit. Google stort vervolgens een paar centen op de bankrekening die je opgegeven hebt, om te controleren of alles juist zal verlopen eens je geld begint te verdienen en om een uitbetaling kan vragen.

 

Ze vragen je vervolgens om in te vullen hoeveel cent ze op je rekening gestort hebben, (bij wijze van controle) en daarna is je bankrekening gevalideerd.

 

Hoeveel verdien je?

Elke keer er een bezoeker van je artikel op een gerelateerde Google Adsense advertentie gaat klikken, verdien je een klein beetje geld. Maak je geen illusies, dit gaan niet over honderden euro's tegelijk. Maar een aardig zakcentje is na een paar maanden stevig doorwerken meegenomen, je kan alles lekker makkelijk van thuis uit doen. Heel geschikt dus voor thuisblijfmoeders of mensen die niet kunnen werken door het gezondheid of dergelijke.

 

Wat moet je wel en niet doen?

Let op: valse klikken zorgen zeer snel voor een ban op je account. Je kan dan nooit meer worden toegelaten tot het programma. Klik dus nooit op je eigen advertenties, en vraag ook nooit om anderen dat te doen. Overigens is het zo dat alle verdachte activiteiten op je account bestraft worden met een ban. Dus ook:

  • opvallend veel views vanaf hetzelfde gebouw of uit dezelfde buurt
  • opvallend veel views vanaf dezelfde ip nummers
  • opvallend klikgedrag op advertenties
  • oneerlijke kliks en/of oneerlijke bezoekers, enzovoorts
  • oneerlijke bezoekers naar je account sturen
  • oneerlijke pagerank verkregen, bijvoorbeeld door het kopen van links
  • en zo meer

Denk niet dat iemand er mee weg komt. Google is zeer goed geautomatiseerd en opvallend klikgedrag of valse backlinks enzovoorts, vallen zeer snel op.

 

Werkt het?

Ik werk nu ondertussen een paar maanden met Google Adsense en ik ben tevreden. De éne dag verdien ik wat meer dan de andere, en een enkele keer verdien ik op een dag helemaal niets. De ene dag verdien je misschien 30 cent, maar er zijn ook uitschieters met wel enkele euro's per dag. Het hangt er ook vanaf hoeveel pagina's je online hebt staan, bijvoorbeeld in de vorm van artikelen. Het hangt ook af van de populariteit van de website waarop je teksten staan. Je moet bijvoorbeeld wel regelmatig tekst schrijven, en je aan een behoorlijk aantal voorwaarden houden. Een leuke manier om geld te verdienen online. Als je de grens van 70 euro bereikt heb, kan je om een uitbetaling vragen. Als je veel artikelen schrijft zullen je inkomsten langzaam maar zeker wat gaan groeien.


Tags: google adsense, google adsense account aanmaken, verdienen met Google, thuiswerk, werken van thuis uit, artikelen schrijven online
Artikel geschreven door: Kkaat.
Publicatie datum: 2013-11-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving