aanmeld knop
dot

Spaans leren voor beginners

Hawaii.jpg
Spaans of het nu voor je vakantie is of voor zakelijk belang, het komt altijd van pas. Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die Spaans willen leren en dat heeft een reden. Het is handig om Spaans te spreken en te verstaan, en het is makkelijk en snel te leren.
GezondheidGezondheid

Spaans is een mooie taal die ook nog eens heel goed van pas kan komen. Wij als Nederland zijn nog steeds een van de grootste handelslanden in de wereld, en dat met ons kleine formaat landje. We staan nog steeds in de top vijf van grootste exportlanden in de wereld, en ook als importland staan we nog steeds binnen de top tien van de wereld. Vandaar ook dat we al vanaf jongs af aan meerdere talen leren zoals Engels, Duits en Frans. Dit om te blijven doen waar we goed in zijn: Handel drijven. Maar Spaans leren niet op school en dit terwijl het een van de meest gesproken talen in de wereld is.

 

Spaans leren spreken en verstaan

Vandaag de dag zie je  dan ook steeds meer mensen die een cursus Spaans doen. Ik persoonlijk snap ook wel waarom, aangezien het de nummer drie gesproken moedertaal van de wereld is en daarbij zijn er ook nog eens miljoenen mensen die Spaans als tweede taal spreken. Spaans leren heeft dan ook meer voordelen dan je denkt. Zeker als je Engels kan, is een Spaanse cursus geen gemis. Als je beide talen spreekt, kan je je namelijk in een groot deel van de wereld verstaanbaar maken, of dit nou voor een economisch doel is of uit vrijetijdsbesteding, het communiceren wordt er allemaal een stuk makkelijker van. Je hoeft je niet meer druk te maken over waar je heen gaat want ze verstaan je toch wel. Zo heb je de eerste obstakels al uit de weg geruimd en kan je op je luie stoel een vakantie boeken naar Spanje of Zuid-Amerika. Daarbij is Portugees ook verwant aan het Spaans en zal je jezelf in landen waar Portugees gesproken wordt, zoals Brazilië of Portugal, ook verstaanbaar kunnen maken. Ook kan je Portugees makkelijker overnemen (spreken en verstaan) als je reeds Spaans kent..

 

Kinderen Spaans leren

Kinderen kunnen/krijgen tegenwoordig ook steeds vaker Spaans op school, waarschijnlijk zijn men er in het onderwijs ook achter dat dit vele voordelen in de toekomst kan hebben. Daarom is het voor jezelf ook makkelijk om het te kunnen spreken en verstaan. Zo kun je je kinderen helpen en ondersteunen waar nodig. Spaans is niet moeilijk te leren dus waarom niet gelijk aan de slag met een eenvoudige en goede cursus?

 

Kijk voor een Cursus Spaans ook eens bij NHA


Tags: Spaans, Spaans leren, Spaans voor beginners, Spaans online leren
Artikel geschreven door: PelsOnline.
Publicatie datum: 2013-11-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving