aanmeld knop
dot

Snel gitaar leren spelen!

gitaartje.jpg
Tegenwoordig willen steeds meer mensen gitaar leren spelen. Niet zo gek ook. Het is leuk, creatief, sfeervol en het is nog leuker om samen wat te tokkelen. Het enige probleem... In de 21e eeuw hebben mensen nauwelijks nog tijd om een leuke, nieuwe hobby te beginnen. Lees hier de oplossing!

Zelf speel ik ook gitaar (zes maanden, dus ik ben eigenlijk net begonnen). Naast mijn studie en baan hou ik niet heel veel tijd vrij om gitaarlessen te kunnen volgen. Ik heb dit vier weken volgehouden en toen ben ik ermee gestopt. Ik wilde op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in had oefenen met mijn gitaar. Na wat zoekwerk op internet ben ik Michel Penterman tegengekomen. Ik had al een aantal filmpjes van hem op YouTube gezien, maar ik wist niet dat hij een oefenprogramma had gemaakt.

 

Thuis gitaar leren spelen

In het programma van Michel Penterman zit oefenmateriaal (filmpjes, tekst, foto's, etc..) om je 30 weken aan een stuk door te laten oefenen met de gitaar (zowel akoestisch als elektrisch). Echter, zonder een vervelende leerkracht die zegt dat je niet goed genoeg oefent of te laat bent, want nu kun je het lekker op je eigen tempo doen wanneer het je uitkomt.

 

Na die vier weken was ik er bijna mee gestopt. Het voelde voor mij niet meer als een hobby aan. Dankzij dit oefenprogramma wel weer. Ik zeg niet dat ik na zes maanden de sterren van de hemel speel. Ik zeg alleen dat het me echt verder helpt. Je leert eenvoudige muziekstukjes spelen en aan de hand van filmpjes en foto's leer je waar je vingers op de snaren geplaatst moeten worden.

 

Als je dus net als ik niet veel tijd hebt en graag op een eigen tempo wilt oefenen, dan is dit een ideale oplossing voor mensen die de gitaar net oppakken.


Tags: gitaar, akoustisch, elektrisch, gitaarlessen, oefenen, gitaar oefenen, akkoorden, gitaar basis, gitaar spelen, gitaar spel, oefenprogramma gitaar
Artikel geschreven door: Y.Chief.
Publicatie datum: 2013-11-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving