aanmeld knop
dot

SmartWatch net zo succesvol als de smartphone?

Smiley2.jpg
Niemand had tien jaar geleden verwacht dat we nu talloze keren per dag onze e-mail, berichten en sociale media berichten bekijken op onze smartphone. Dit geeft maar aan hoe snel de technologie vooruit is gegaan de laatste jaren, we mogen zelfs wel stellen dat de mobiele telefoon voor een grote groep Nederlanders onmisbaar is geworden.
ComputerComputer

Na de smartphone is er nu ook de goedkope Smartwatch, we spreken van goedkoop aangezien deze in vergelijking met de smartphone relatief goedkoop is. Een SmartWatch schaf je al aan voor nog geen honderd euro en is dus voor veel mensen betaalbaar. Wat kan je allemaal met zo'n slim horloge doen?

 

Wat is een SmartWatch?

Als je nog niet precies weet wat een SmartWatch is dan is dat geen schande. Ik leg het graag je uit.

  • Een SmartWatch kun je zien als een slim horloge. Deze kun je door middel van Bluetooth aansluiten op je smartphone en zodoende berichten, oproepen en statusupdates gaan bekijken op het display van je SmartWatch.
  • Daarnaast heeft de SmartWatch ook zelf de mogelijkheid om apps te gaan draaien en zo kun je bijvoorbeeld ook een rekenmachine of een navigatiesysteem op je SmartWatch gaan krijgen. De mogelijkheden van de SmartWatch zijn dus eindeloos en dat ook nog eens tegen een lage prijs.

Grote bedrijven hebben vertrouwen in de SmartWatch

Er is veel vertrouwen in de SmartWatch, dit blijkt wel uit het feit dat ook grote bedrijven zoals Google, Microsoft en Apple bezig zijn met de ontwikkeling van het horloge. Je hoeft echter niet te wachten tot een SmartWatch van één van deze concerns in de winkels ligt, er zijn namelijk al een groot aantal merken en modellen van de SmartWatch beschikbaar. Zo heeft Sony al een model in de winkels liggen. Deze draait op het besturingssysteem Android en kan dus ook apps gaan draaien uit de Google Play Store.

 

Apps voor SmartWatch

Nu zien we ook aan deze apps dat de populariteit van de SmartWatch aan het groeien is. Dagelijks komen er tientallen nieuwe apps bij en het aanbod aan apps mogen we dan ook gerust erg groot noemen. De SmartWatch lijkt dus een grote toekomst tegemoet te gaan, ben je de volgende eigenaar van één van deze fraaie horloges?


Tags: smartwatch, goedkoop, smartwatch, bluetooth, horloge
GamesGamesArtikel geschreven door: Thegen.
Publicatie datum: 2013-11-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving