aanmeld knop
dot

Boeken top 10

cursus.jpg
De boeken top 10 staat altijd vol met de nieuwste en populairste boeken van dit moment. Hier kunt u dan ook makkelijk een keuze maken in het genre waar u als boeken liefhebber van houdt, maar soms wilt u nog meer zien, daar gaan we in dit artikel verder op in.

De actuele boeken top 10

Met deze lijsten in de diverse genres zoals bijvoorbeeld Romans, thrillers en Fantasy kunt u makkelijk en snel een nieuwe titel vinden die door andere lezers gewaardeerd worden. Want over het algemeen kunt u er dan vanuit gaan dat u geen miskoop doet. Het enige nadeel van de meeste actuele boeken top 10's zijn dan deze lijsten soms langere tijd niet wijzigen, dit doordat een boek lang populair kan zijn natuurlijk. Bijvoorbeeld de 50 tinten Grijs serie en het boek Stoner zijn lange tijd flink aanwezig geweest in deze lijsten. Dit komt niet alleen doordat ze zo populair waren als boek zijnde, maar ook doordat deze boeken heel aantrekkelijk geprijsd waren.

 

Maar als u veel boeken leest en u wilt inspiratie verzamelen voor nieuwe titels dan bent u waarschijnlijk snel uitgekeken op deze lijsten. Hier hebben we nog wel wat tips voor.

 

Boeken top 10 archief

Op de website van gratis boeken downloaden vindt u namelijk elke maand een overzicht terug van de top 10 van die maand, hierdoor kunt u in het archief terugkijken wat er in het verleden nog meer populair was. Dit kan toch weer een uitkomst voor u zijn om nieuwe titels voor u tegen te komen van boeken die misschien al een aantal jaren oud zijn.

 

Boeken downloaden

Tegenwoordig is het ook steeds meer in aan het komen om uw boek te downloaden zodat u geen dikke papieren bundel meer heeft, maar het makkelijk en vooral ook snel te kunnen lezen. Hiervoor kunt u gebruik maken van uw laptop/tablet maar u kunt natuurlijk ook een e-reader aanschaffen welke speciaal gemaakt zijn om de leeservaring uitstekend te houden zonder de nadelen van de fysieke boeken. Vooral het voordeel van een e-reader is dat het door de e-inkt technologie bijna net zo leest als een boek. Geen reflectie, ook eigenlijk geen gedoe met accuduur want de meeste apparaten gaan met gemak weken mee qua accu.

 

Wilt u hier meer informatie over de boeken top 10 en de e-reader. Neem dan eens een kijkje op de website van gratisboekendownloaden.net Het is een website die vol staat met tips over het digitaal lezen, e-reader gebruik en zoals de titel al zegt met gratis boeken.


Tags: boeken top 10, gratis boeken, boeken downloaden, ereader
Artikel geschreven door: BMonline.
Publicatie datum: 2013-11-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving