aanmeld knop
dot

Vrouwen verleiden: 5 tips

meisje.jpg
Veel mannen vinden het moeilijk om de juiste toon te vinden bij het verleiden van vrouwen. Er zijn mannen die met het grootste gemak vrouwen weten te vinden, ze hebben altijd een leuke vriendin en een vlotte babbel, maar hoe doen ze dat toch? Daarom nu 5 tips!

Vrouwen verleiden: 5 tips

Je kent ze wel: mannen die vrouwen bij de vleet verleiden. Vrouwen verleiden lijkt hun tweede natuur; ze draaien er hun hand niet voor om. Vaak zijn het knappen mannen, maar even vaak zijn het gemiddeld uitziende mannen en vraag je je af: hoe doet hij dat toch? Waarom lukt mij het niet vrouwen te verleiden – ik zie er toch minstens even goed uit?

 

Vijf tips van een meesterverleider om vrouwen te verleiden.

 

Een echte vrouwenverleider 

 

Kom niet behoeftig over!

Ben je ontzettend geïnteresseerd in een vrouw? Laat het niet té duidelijk blijken! Natuurlijk moet duidelijk zijn dat je interesse in haar hebt, maar als je een vrouw wilt verleiden moet je niet behoeftig overkomen. Weinig dingen zijn onaantrekkelijker. Beter kun je je enigszins gereserveerd en afstandelijk opstellen. Door die afstand te bewaren, is er de ruimte om een seksuele spanning op te bouwen.

 

Soms is het moeilijk om niet alleen voor haar borsten te gaan!

 

Ga voor haar hoofd, niet haar boezem

Vergeet #1 even. Ik weet het is en blijft moeilijk. Kijk alleen maar even naar deze foto hierboven.Toch vóór je een fysieke klik kunt leggen, moet je eerst een emotionele verbinding leggen. Vrouwen zijn gevoelige wezens, maak daar gebruik (geen misbruik!) van! Een vrouw moet het idee krijgen dat jij oprecht in haar geïnteresseerd bent en niet alleen in haar twee beste eigenschappen (knipoog). Dus zet haar boezem of derrière even uit je hoofd en ga op zoek naar een gemeenschappelijke interesse om over te praten en baan je via haar hoofd een weg naar haar slipje (als ze dat draagt tenminste ...).

 

Wees humoristisch, maar hang niet de paljas uit!

Vrouwen verleiden is een kwestie van humor. Weinig dingen zijn aantrekkelijker voor een vrouw dan een man met humor. Humor maakt een zwaar gesprek in een oogwenk luchtiger, maar belangrijker: via humor kom je in het hoofd van een vrouw. Als je haar weet te raken met je humor, kortom, emoties in haar losmaakt, zit je als het ware in haar hoofd. En van daaruit is het nog maar twee keer rechtsaf slaan naar haar slipje ...

 

Vermijd openingszinnen

Openingszinnen moet je als de pest vermijden. Het zijn echte dooddoeners en vrouwen wéten dat je met een openingszin alleen maar geïnteresseerd bent in de opening tussen haar benen. Je laat er kortom té duidelijk je seksuele interesse in haar mee blijken. Vrouwen verleiden is te vergelijken met die binnendoorroute kiezen in plaats van de snelweg als daar aan de weg gewerkt wordt: het duurt wat langer,  maar je komt wel bij je doel aan!

 

welke openingszin zou hij gaan zeggen?

 

Strooi niet te kwistig met complimentjes

Complimentjes zijn als peper in een gerecht: strooi er niet te kwistig mee. Vrouwen verleiden is geen kwestie van het ene na het andere complimentje geven. Sterker nog, het is beter om helemaal geen dan te veel complimenten te geven als het op vrouwen verleiden aankomt. Door te veel complimentjes uit te delen, geef je net als bij #4 te duidelijk je intenties bloot. Bovendien kom je slijmerig over en plaats je jezelf onder haar. Leuk in bed, maar geen goeie tactiek als het op vrouwen verleiden aankomt!

 

vrouwen verleiden kan heel leuk zijn


Tags: vrouwen verleiden, vrouwen verleiden tips, openingszinnen
Artikel geschreven door: Vrouwen verleiden.
Publicatie datum: 2013-11-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving