aanmeld knop
dot

De kunst van versieren

verliefd.jpg
De kunst van versieren is juist niet versieren. Want een vrouw wilt helemaal niet versierd worden, een vrouw wil juist overwonnen worden. Alsof ze opeens wakker is geworden en beseft dat jij de ware bent. Lees verder en leer hoe je ervoor kan zorgen dat jij de man van haar dromen wordt.

Vijf tips om ervoor te zorgen dat jij de man van haar dromen wordt. Ook al heb je nu niemand op het oog, deze tips zullen er voor zorgen dat jij de droomman wordt van je toekomstige vrouw. En wie ben ik om dit te vertellen?

 

Een leuke vrouw vinden

Ik ben een man van 36 jaar en heb twee kinderen en ik zit al bijna vijftien jaar gelukkig in een relatie. Heel gelukkig! Ik wordt elke dag wakker naast een vrouw die mij met een glimlach begroet, en die glimlach blijft de hele dag! Over de seks wil ik liever niet beginnen, want daarmee kan ik mensen jaloers maken. Dus even in het kort, ik vind dat ik hiermee gekwalificeerd bent om een ander minimaal vijf tips te geven voor een gelukkiger leven. Dat is toch wel het minste wat ik kan doen.

 

Tip1.

Het belangrijkste waar het eerst aan gewerkt moet worden is aan jezelf..

Hieronder een paar richtlijnen:

  • Je eigen hygiëne moet goed zijn. Neem dus elke dag een douche, verzorg je haar en tanden ook goed, en zorg dat je lekker ruikt. Zorg dat je kleren schoon en verzorgd zijn
  • Onafhankelijk zijn
  • Open staan voor nieuwe ideeën (accepteren dat je niets weet, is wijsheid)
  • Leren geduld te hebben
  • Doe in het leven wat je leuk vindt en laat merken dat je daarvan kunt genieten

Deze vijf richtlijnen zullen een stabiele basis leggen voor de toekomst. Je personage als man wordt hiermee langzaam gevormd en dat zal opgemerkt worden.

 

Tip 2

Probeer in te zien dat vrouwen net als mannen zijn, alleen het geslacht en bepaalde hormonen werken anders. Vrouwen zijn dus net zo op zoek naar mannen als wij naar vrouwen, vrouwen fantaseren net zo goed over mannen als wij over vrouwen. Dus je houding is belangrijk in je omgeving, als je overkomt als een stabiele man dan zal dat opgemerkt worden.

 

Tip 3.

Vrouwen houden net zoveel van vrijen als mannen, maar dat houdt niet in dat elke vrouw direct open staat voor seks . Het is niet aan de buitenkant van een vrouw te zien of zij fysieke intimiteit met jou wilt. Dus dat een vrouw een korte rokje aan heeft zegt helemaal niets over haar verlangens op seksueel gebied. Wat het wel zegt dat blote benen een man dwingt om te kijken, op een of andere manier is de natuur zo ingesteld. Een vrouw kan die aandacht van een leuke man dus wel op prijs tellen, maar het wil zeker niet zeggen dat ze dan ook met je het bed in wil duiken. Je komt er misschien niet onderuit dat je naar een kort rokje zal kijken, je blik weg te draaien. En alleen door hier bewust mee bezig te zijn kan je jezelf hiertegen wapenen en laten zien met je gedrag, dat jij een echte man bent. Want vrouwen die sexy kleding dragen of een kort rokje aan hebben zijn er zich bewust van dat ze worden bekeken door mannen, ze zijn het bijna gewend van elke man die ze tegenkomen. Kortom, beschouw prikkelende kleding niet als een uitnodiging tot meer dan bewondering. Want vrouwen zijn juist maar al te vaak op zoek naar liefde. En de man die meer waarde hecht aan de ogen van een vrouw, zal haar ziel kunnen raken.

 

Tip 4

Nu we het hebben gehad over de bovenstaande tips kom ik tot het punt van communicatie. Want de eerste tips gaan over jezelf, en over hoe je naar de omgeving kan kijken en wat je kan beïnvloeden zonder te communiceren.

Dus het wordt tijd om te hebben over communiceren.  Het leven zit nou eenmaal zo in elkaar dat we niet alles kunnen hebben wat we zien, dus niet elke mooie vrouw is te veroveren, laat dat duidelijk zijn. Soms moet je accepteren dat er mooie vrouwen zijn in het leven die je niet zal krijgen, en niet omdat je het niet aan kan. Nee, omdat de situatie onmogelijk wordt gemaakt om een vrouw te leren kennen.

 

Liefde op het eerste gezicht?

Zoals de situaties van liefde op het eerste gezicht. Oogcontact maken kan leuk zijn, maar het heeft alleen effect als je weet dat je die persoon weer zal ontmoeten. Of dat je in een situatie zit dat je de desbetreffende persoon kan aanspreken. Hierdoor kan oogcontact werken als een WIFI verbinding om een contact te leggen. Wanneer de drie seconden blik is aangehouden en haar gezichtsuitdrukking is veranderd, dan is dat het groen licht om stappen te ondernemen. Maar als er ongeveer maar twee seconden in elkaars ogen wordt gekeken, en ze draait haar ogen snel weg. Dan kan het een blik zijn van, waarom kijk hij zo?

 

Schrik haar niet af

Als ze snel wegkijkt van jouw gestaar is dat geen uitnodiging want dan voelt ze zich bedreigd. Er zijn helaas veel mannen die rare ideeën hebben, en geen enkele vrouw kan aan ons gezicht zien of we het goed menen of niet. Dus elke vrouw is op straat van nature voorzichtig en daar moeten wij mannen begrip voor hebben. Het beste wat je in zo'n situatie kan doen is laten zien dat je het begrijpt door geen oogcontact meer te maken.

 

Tip 5

En de laatste tip gaat natuurlijk over in een 'een op een situatie' met elkaar communiceren. Want als er oogcontact is tussen twee personen dan kan het beantwoord worden met een glimlach. Een glimlach is in deze het groene licht om erop af te gaan. In principe ben je op dat moment al geslaagd met je uiterlijk, want bij oogcontact wordt er direct een lichaamscheck gedaan. Dat gebeurt binnen een fractie van een seconde. Dus je hoeft niet na te denken over of je wel goed genoeg eruit ziet, nee daar is door haar al veel eerder een mening over gevormd. Geen oogcontact betekent je bent niet uitgekozen, en wel oogcontact betekent je bent in het vizier. Het enige waar je aan moet denken is dat je op weg bent naar een vreemde, en zij ziet het als dat ze benaderd wordt door een vreemde. Dus dan is het eerste wat gedaan moet worden is jezelf voorstellen en kijken hoe zij daarop reageert. Als de reactie positief is dan ga je een gesprek aan volgens de volgende richtlijnen:

  • Als eerste duidelijk maken dat je samen met haar op een lijn zit, dus als je iemand tegen komt in een club dan moet je proberen samen plezier te maken. Dat kan door samen te dansen of door te praten over wat je nu ter plekke ziet. Toon interesse in haar als persoon en in haar leven. Stel vragen en laat haar over zichzelf vertellen.
  • Of bij een spontane ontmoeting, bijvoorbeeld als je in de winkel staat dan praat je over de winkel, of bij de bushalte over bustijden, en in de trein over de trein en ga zo maar door.

Het is dus belangrijk om je aan te passen aan de situatie. Dit maakt het mogelijk om met een wildvreemde op een lijn te zitten, je kan hierdoor lachen en huilen met een wildvreemde. Maar in deze situatie wil je niet dat ze een vreemde blijft, dus moet je naar de volgende stap. En dat is het hebben over het privéleven. Door jezelf open te stellen over je eigen prive situatie, bied je de ander een kans om ook open te zijn. Niemand wilt graag vragen beantwoorden van mensen waarvan ze niet weten wie ze zijn, door eerst over jezelf te beginnen wordt je geen vreemde meer. En door open en eerlijk te zijn tegenover haar toon je haar de respect die ze toekomt. Het enige wat je zelf nog moet doen, is je eigen logica gebruiken om de feiten van fictie te scheiden. Want vrouwen kunnen net zoals mannen ook misleiden, en alleen door ons verstand niet te gebruiken wordt dat mogelijk gemaakt. De doelstelling van het gesprek is dat er een vervolg gesprek moet komen. Zodat je meer kans kan krijgen om te laten zien wie jij bent, en zo kan jij de man van haar dromen worden als ze weet wie je bent!


Tags: vrouwen, relatie, versieren, houden,liefde, prive,situatie
Artikel geschreven door: Sincere.
Publicatie datum: 2013-11-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving