aanmeld knop
dot

Wat is er te doen vandaag? Dayhaps, thuis en op vakantie

Foto case5 Burning Heart.jpg
Wanneer je op vakantie bent of in Nederland een dagje weg wilt en je vraagt je af "wat te doen vandaag" neem dan een kijkje op Dayhaps online agenda en evenementen platform.

Is er wat te doen vandaag in...?

Vraag je je ook vaak af "wat te doen vandaag" in b.v. Amsterdam, of Maastricht of een andere plaats in Nederland? Of misschien ben je in het buitenland in New York, Miami of Barcelona of Parijs. Wil jij ook weten of er in de plaats waar je vertoeft er wat te doen is vandaag of misschien wel wat er de volgende maand zoal te doen is? Miljoenen evenementen worden er namelijk jaarlijks wereldwijd gehouden waarvan in Nederland alleen al 10.000 worden gehouden. Maar hoe plan je al de evenementen waarna je graag heen zou willen gaan?

 

Met Dayhaps weet je direct of er wat te doen vandaag is.

Dayhaps is een online evenementen platform waar je alle wereldwijde evenementen direct bij de hand hebt. Of je nu in Amsterdam, Sydney, Tokio of welke andere plaats je ook bevindt. Met 1 klik van de muis weet je welke evenementen kalenders er beschikbaar zijn en welke evenementen er in jouw buurt te doen zijn. Van Concerten tot Voetbal wedstrijden en van workshops tot verenigingen en clubs van optreden van Artiesten en Dj's. Surf door de vele online agenda's en kalenders.

 

Nooit meer evenementen hoeven te missen met jouw Dayhaps.

Met een eigen Dayhaps account hoef je nooit meer een evenement te missen waar jij van houdt. Of dit nu voetbal, of een andere sport is ,maar ook Concerten, Artiesten of vliegshows kun je met Dayhaps volgen. Heb je iets gepland om wat te doen vandaag dan heb je met Dayhaps direct het overzicht in je eigen online agenda. Zo kun je b.v. je eigen hockeyclub of voetbalclub volgen en zien wanneer er trainingen zijn. Het grote voordeel van Dayhaps is dat als er wat veranderd in het evenementen je hiervan direct een notificatie krijgt en dus niet voor niets naar een training hoeft te gaan. Als jouw club ook een Dayhaps evenementen kalender gratis heeft aangemaakt is het volgen van je club vervolgens een fluitje van een cent.

 

Online evenementenkalender

Evenementen kalender aanmaken, beheren, volgen, allemaal in je eigen online agenda. Natuurlijk kun je als je bijvoorbeeld van vliegen houdt, direct kijken op bijvoorbeeld dayhaps flyevents.Maar ook kun je als persoon, club, bedrijf, artiest, dj, of misschien als leraar zien wie gitaarlessen geeft, of een eigen Dayhaps evenementen pagina aanmaken welke je eenvoudig op je smartphone,tablet of pc kunt beheren. Ook kun je deze evenementen kalender direct gebruiken op je eigen webpagina. Deze evenementen kalender kun je met meerdere personen beheren als je dat zelf wilt mocht je zelf even geen tijd hebben. Je eigen Dayhaps evenementen kalender kun je ook laten volgen door iedereen welke ook maar interesse heeft in de evenementen welke jij organiseert. Jouw aangemaakte evenementen komen hiermee dan ook (naar keuze in te stellen door je volger) direct ook in zijn agenda te staan. En verander jij wat in het evenement? Dan veranderd dat ook direct in de online agenda van je volgers. Zo blijven de gegevens altijd actueel en zo blijven zij altijd op de hoogte dat er ook daadwerkelijk wat te doen vandaag is, en dat het niet is afgelast.

 

Dayhaps is geheel gratis.

Het gebruiken van Dayhaps.com is geheel gratis. Ook nieuwsgierig geworden? Download nu de gratis Dayhaps app in de iTunes store of Play store of gewoon via je pc. De vraag "wat te doen vandaag"  is daarna voor jou geen vraag meer. Neem een kijkje op de website: Dayhaps online agenda en evenementen platform dayhaps.com


Tags: evenementen, evenementen. uitjes, evenement. nederland, vakantie, app. Dayhaps
Bronnen: dayhaps.com
Artikel geschreven door: janejoleen.
Publicatie datum: 2013-11-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving