aanmeld knop
dot

Lesmateriaal voor docenten

Dale.jpg
Als u docent bent dan kent u misschien Brinkman Uitgeverij wel. Dit bedrijf brengt al jarenlang diverse lesboeken en vele scholen maken ook gebruik van deze lesstof.

Het juiste lesmateriaal is dan ook erg belangrijk voor zowel de docent als student. U wilt natuurlijk ook dat de lesstof die in het boek genoemd wordt overeenkomt met uw manier van lesgeven. Toch is het wel lastig om te beoordelen welk boek nu het beste bij uw manier van lesgeven past. Het salaris van een leraar biedt u nu niet de mogelijkheid om alle boeken aan te gaan schaffen en daarna met elkaar te gaan vergelijken. Uitgeverij Brinkman heeft dan de oplossing voor u, dit zijn de gratis docentenexemplaren.

 

Docentenexemplaar

U als leraar kunt dan van een lesboek een gratis exemplaar gaan aanvragen en zodoende gaan beoordelen of dit past bij uw manier van lesgeven en of de lesstof in het boek voldoet aan uw eisen. Het aanvragen van een docentenexemplaar is geheel gratis en vrijblijvend. De enige voorwaarde die er wordt gesteld is dat u ook echt docent bent. Mocht hierover twijfel ontstaan dan kan de aanvraag worden geweigerd. Op de website van Brinkman Uitgeverij ziet u het ruime aanbod staan en heeft u ook de mogelijkheid om een exemplaar aan te gaan vragen. 

 

Het aanvragen van een gratis docentenexemplaar is eenvoudig

Als u een gratis docentenexemplaar wilt gaan aanvragen dan is dit erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te gaan doen is u te registreren als leraar. Dit neemt slechts enkele ogenblikken in beslag en na de registratie heeft u de mogelijkheid om een gratis exemplaar van een lesboek aan te gaan vragen.

 

Termijn

De levering van Brinkman Uitgeverij is ook nog eens erg snel, plaatst u de bestelling voor vijf uur in de middag dan wordt deze dezelfde dag nog naar u verzonden. U kunt daarna in alle rust de lesstof gaan beoordelen en vervolgens gaan beslissen of u het lesboek tijdens uw lessen wilt gaan gebruiken. Het aanbod van Brinkman Uitgeverij is groot en ook voor uw studenten is de aanschafprijs niet hoog. Wij hopen dan ook dat ook u een kijkje gaat nemen en zodoende overtuigd raakt van de kwaliteit van de lesstof.


Tags: lesmateriaal, docenten, leraar, docentenexemplaar
Artikel geschreven door: Thegen.
Publicatie datum: 2013-11-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving