aanmeld knop
dot

PlayStation 4 kopen?

logo-tekst.jpeg
PlayStation 4 is een groot succes. Uitgerust met de nieuwste snufjes, en niet alleen zo populair vanwege de geniale Games die je op de PS4 kunt spelen. De spelcomputer wordt overal goed ontvangen wegens goede kwaliteit en unieke opties.
ComputerComputer

De PS4 is eerder in Nederland uitgekomen als de XBox One, dus voor de verkoop is dat sowieso gunstig. Aan een spelcomputer snel uitbrengen heb je echter weinig als een en ander niet goed werkt. Daar hoef je bij de PlayStation 4 niet bang voor te zijn. De console verkoopt zichzelf omdat hij gewoon top is. De prestaties zijn erg goed. Probeer de console uit met de Sony games die speciaal voor de PS4 zijn gemaakt en je zit helemaal op rozen. Je ziet dan pas echt wat deze spelcomputer allemaal aankan, en dat is niet mis.

 

De PlayStation 4 is goed ontvangen als de nieuwste spelcomputer van Sony. Een spel wordt uiteraard automatisch geïnstalleerd zodra het in de diskdrive zit. Snel worden updates (software) binnen 60 seconden (soms wat langer) geladen en automatisch geïnstalleerd.

 

DualShock 4

De nieuwe controller van de PlayStation 4 is geweldig. Precies goed qua gewicht en speelt lekker en snel. Veel beter dan de wat gladde controllers van de PS3. Bijzonderheden:

  • middenin de controller de touch pad. Handig bij de games waarbij de touch pad kunt gebruiken. Dat zijn momenteel voor o.a. Assasin's Greed, Killzone, Shadow Fall. Niet continu, maar wel handig als je even snel een bepaalde handeling moet verrichten.
  • Share & Options: vervanging van start & select heb je nu te maken met Share & Options. Verbetering? ja. Games delen kan met Share, door beelden te delen die je opneemt.
  • Opname/safe: het laatste kwartier van een spel wordt automatisch opgeslagen
  • De mogelijkheid om live spelsessies uit te zenden via videodiensten Twitch.tv of UStream. Je kunt er tekst bij inspreken om extra informatie te geven en/of een opname van jezelf erbij voegen, voor dat laatste heb je wel de camera nodig die je apart kunt kopen. Live streamen of gamestreamen is nu dus voor iedereen mogelijk zonder ingewikkelde apparatuur

Gameplay delen

De share knop biedt de mogelijkheid om gameplay te delen. Via het menu kan je kiezen of je wilt live streamen, een video wilt uploaden of een screenshot. Ook kan je opgenomen gameplay inkorten en bijvoorbeeld op je Facebook kunt plaatsen. Screenshot is ook snel gedeeld via Facebook.

 

Vita

Op je Vita kan je de meesteGames van de PS4 spelen. Je hebt alleen een app nodig die de boel connect tussen je Vitaen de PS4.

 

Nadelen?

Niet veel, maar een nadeel is wel dat er nog nietzoveel games beschikbaar zijn voor de PS4. Dit zal echter snel verbeteren.


Tags: PS4, playstation 4
GamesGamesArtikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2013-11-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving